adamın vakti yok işiydi forumuydu derken
- - - Ekleme - - -
Samsung R560-AS02TR Dizüstü Bilgisayar İncelemesi - PC World Online al buda benim bilgisayar
Seninki eskimeye başlamış artık yavaş yavaş.
emreemreu sen mi vereceksin laptopu bırak bu işleri.
evet eskimeye başlamış ama yenisini almicam seneye veya sonraki sene subay olursam 4 yıl gerek kalmicak sonrada en iyisnden alcam ilk mamaşımla
Birde adminim ya benim bilgisayarın şarj yerinde sorun var girişindeki yerin lehimleri kopmuş gibi birşey olmuştu ben lehim yaptım 2 hafta önce ama yine şu an bile kablosu oynadığında şarj omuyor onun şarj giriş yeri değişir mi ? Keşke hiç lehim filan yapmasaydım
- - - Ekleme - - -
Laptopu masaüstü olarak kullanıyorum şu an
Değişir. Garantisi sürüyorsa söyle garanti kapsamında değiştirirler.
Duyanda beni cimri sanacak Çok ortak yönümüz var senle ama cimrilik konusunda eline su dökülmez
Allah razı olsun düşünmen yeterLaptop bayimiz yok maalesef
Garantisi bitti . Zaten bitmese bile kabul etmezlerdi ben ka. kere açıp temizledim sonra giriş yerine lehim filan yaptım kabul etmezlerdi zaten Ne kadara mÂl olur galiba bu sormak lazım ona göre hemen yaptırcam
Laptop iyi fiyat olarak ne kadarmış ?
Tam beğendik bir laptop stoklarda kalmadı iyi mi. Bu konuyu gören biri gıcıklığına almış olmalı.
1.750-1.800 civarı fiyatı. Şurada da varmış:
ASUS K55VM-SX078D Notebook , notebook , notebook fiyatları , laptop , laptop fiyatları , notebooklar , notbook