Yeni Laptop Alacağım Önerileri Bekliyorum | Kötü Yol

Masaüstü 4 sene oldu, laptop da iş yeri hediyesi :D Laptopu üniversite de kullanmayı planlıyorum :D

Birde adminim ya benim bilgisayarın şarj yerinde sorun var girişindeki yerin lehimleri kopmuş gibi birşey olmuştu ben lehim yaptım 2 hafta önce ama yine şu an bile kablosu oynadığında şarj omuyor onun şarj giriş yeri değişir mi ? Keşke hiç lehim filan yapmasaydım :d

- - - Ekleme - - -

Laptopu masaüstü olarak kullanıyorum şu an :d

Birde adminim ya benim bilgisayarın şarj yerinde sorun var girişindeki yerin lehimleri kopmuş gibi birşey olmuştu ben lehim yaptım 2 hafta önce ama yine şu an bile kablosu oynadığında şarj omuyor onun şarj giriş yeri değişir mi ? Keşke hiç lehim filan yapmasaydım :d

- - - Ekleme - - -

Laptopu masaüstü olarak kullanıyorum şu an :d

Değişir. Garantisi sürüyorsa söyle garanti kapsamında değiştirirler. :)

Duyanda beni cimri sanacak :D Çok ortak yönümüz var senle ama cimrilik konusunda eline su dökülmez :D

Son düzenleme:

Garantisi bitti . Zaten bitmese bile kabul etmezlerdi ben ka. kere açıp temizledim sonra giriş yerine lehim filan yaptım :d kabul etmezlerdi zaten :D Ne kadara mÂl olur galiba bu sormak lazım ona göre hemen yaptırcam :d

Bilmiyorum gidip sorman lazım bilgisayarcıya ama yaptıracaksın yani onu eninde sonunda. Ne kadar erken o kadar iyi. :D

Bu arada başlığı değiştirdim. :D

Asus K55VM-SX078D Core i7-3610 2.30 Ghz 8 GB 750 GB 2 GB VGA 15.6 Freedos « Notebook, Laptop, Ultrabook, En uygun Asus ve Dell Laptop Fiyatları

Onlarca belki yüzlerce model baktım son 2-3 günde. Şu bilgisayar bir adım öne çıktı ne dersiniz? :)