Yeni Favori Üyeler (Ocak 2025)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,579
Puanı
1,060
"Çaylak Üye" rütbesine sahip 2 üye favori üyeliğe yükselmiştir. Bu üyeler:

@Royal_Highness
@ahmetbey

NOT1: İlk 1 ay mesajlarınız ve açacağınız konular inceleme altında olup favori üyeliğe uymayan içeriklerde uyarısız eski rütbeye düşürülecektir.
NOT2: Favori üyelikle ilgili her türlü soruyu bana veya başka yöneticilere özelden sorabilirsiniz.

Konu açmadan önce bu konulara göz atmanızı öneririz:

Yeni haftaya bu güzel haberle başlamayı beklemiyordum :) Bu sürpriz için başta Co-Adminimiz @Dosi olmak üzere tüm Fav10 Yönetimine çok teşekkür ediyorum :bhr:
Hayirli olsun cok sevindim ikiniz adina @Royal_Highness @ahmetbey tebrikler :Z :Z
Çok teşekkür ediyorum :) Hemen kutlama masasını kurmalıyız 🥳 @RüzgarGülü @The_Erinch
Hayırlı olsuuun çok sevindiim sonunda @Royal_Highness @ahmetbey tebrikler :Z:):Z kardeşlerim

Darısı @tekin kardeşimin başına :)
Çok teşekkür ediyorum :)
En kısa zamanda darısı sana :bhr:

"Çaylak Üye" rütbesine sahip 2 üye favori üyeliğe yükselmiştir. Bu üyeler:

@Royal_Highness
@ahmetbey

NOT1: İlk 1 ay mesajlarınız ve açacağınız konular inceleme altında olup favori üyeliğe uymayan içeriklerde uyarısız eski rütbeye düşürülecektir.
NOT2: Favori üyelikle ilgili her türlü soruyu bana veya başka yöneticilere özelden sorabilirsiniz.

Konu açmadan önce bu konulara göz atmanızı öneririz:

allah seni bildiği gibi yapsın dosi :A

favori olan arkadaşlar @Royal_Highness ve @ahmetbey adına sevindim onları kutluyorum :D

kendi adıma ise kahrı perişan oldum :D @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi ve sen başta olmak üzere beni kahredenler kahrolsun yağmursuz havada yıldırım çarpsın sizi :A
------

Hayırlı olsuuun çok sevindiim sonunda @Royal_Highness @ahmetbey tebrikler :Z:):Z kardeşlerim

Darısı @tekin kardeşimin başına :)
teşekürler beni yapmaz hainler :D umarım sen en yakın zamanda favori üye olursun hatta olman lazımdıda..
------

Tebrikler @Royal_Highness @ahmetbey hayırlısı olsun.
------

Ayrıca @tekin in favori üyeliğe layık görülmemesi de çok isabetli olmuş. Onu hiç favori üye yapmayın Dosi hanım böyle takılsın normal üye olarak :A
------

@Dosi
şimdi kına yakarsın artık sıvacıların yüz karası :A