Hadi yine iyisin çiğdem destek verdi sanaSonuna kadar haklisin.
Insallah oluruz
Hadi yine iyisin çiğdem destek verdi sanaSonuna kadar haklisin.
Insallah oluruz
Arkadaşlar favori üye olmuşlar ama neyseçok ayıp bence birisi bir terbiyesizlik yapıyor sizlerde alkış tutuyorsunuz ben gülünücek birşey göremedim bunda siz önemsemiyo olabilirsiniz ama @cookies @pompy @Yiğitt bu arkadaşlar favori üye olmayı önemsiyor ve çokta istiyorlar nekadar sevindiklerini sonra hayal kırıklığına uğradıklarını ben biliyorum saygısızlığa çanak tutmayın lütfen ufakta olsa kimsenin kimseyi boşa umutlandırmaya sonrada hevesini kırmaya hakkı yok buna alkış tutmak dahada kötü dikkat edelim lütfen
butür şeylere pirim veremem ben cnm ben sana kötü birşey demek istemedim zaten ne demek istediğimi anlamışsındır sen 😉😉@Çiğdem- beni niye azarladın
@RüzgarGülü duydun mu ?Arkadaşlar favori üye olmuşlar ama neyse
Benim için sorun yok umutlanmadım fazla çünkü daha bu kadar erkenden belli olacağını biliyordum
Ordan burdan yalvarıp böyle olunca çok güzel yaparım. Hak ederek kazanmak var , ağlayarak yalvararak kazanmak var
Canları saolsun fazla takmıyorum
Ben senin kalbinin temiz olduğunu biliyorum zatenbutür şeylere pirim veremem ben cnm ben sana kötü birşey demek istemedim zaten ne demek istediğimi anlamışsındır sen 😉😉
Duysun kötü birşey yok
Ruzgar güluyle arami bozmasana sen
Arkadaşlar favori üye olmuşlar ama neyse
Benim için sorun yok umutlanmadım fazla çünkü daha bu kadar erkenden belli olacağını biliyordum
Ordan burdan yalvarıp böyle olunca çok güzel yaparım. Hak ederek kazanmak var , ağlayarak yalvararak kazanmak var
Canları saolsun fazla takmıyorum
@cookies
3 kişi oluyor zatenYiğit daha sen yeni geldin ilk @cookies favori olsun
Öldürdün kız beni töbe töbe@cookies
şimdi bana abartıyor diyen bile olur ama hiçbir zaman bir insanı boşa umutlandırmıcaksın
ya umutlandırdığın zaman şaka olduğunu söylemeden o kişinin başına birşey gelirse onun günahıyla nasıl yasıcaksınız şimdi burda bir arkadaş terbiyesizlik yapıp üyelerin umuduyla oynuyor dieğr üyelerde alkış tutuyor yaaa yiğitt haberi aldıtkan sonra forumu kapatıp çıksa dısarıda araba açrpsa allah korusun vefat etse siz şaka olduğunu söylemeden osla bu olay ozaman ne halt yiyeceksiniz ben genel oalrakta butür eşylerden hoşlanmam 🙂🙂
Aaa öyleyse tabikide sende ol , ben tek kişi zannettim
Ne zaman açıklanıyor
Ağustos 3 yada 4 üNe zaman açıklanıyor
3 üye oluyor bence yiğit @cookies ve kadir olucak şuan bu 3 arkadaş hak ediyor bence kadirde hak ediyor 🙂🙂Aaa öyleyse tabikide sende ol , ben tek kişi zannettim
aaa evet erosta şeker birisi 🙂🙂
Aynen öyle olucakaaa evet erosta şeker birisi 🙂🙂
1 kişi daha bulursak eros kadir ve o bulduğumuz kişi seçilir sen ve cookies yine kalırsınız ortada hahahah
nereye ayrılıyorsun daha kalıcı olucaksın forumda stajını yap gel 🙂🙂Biz yine kalırızBen zaten eylülde ayrılıcam gitmeden favori üye olduğumu göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?