Hım ok saolBu ay da favori üye seçildi ve gelecek ayda seçilecek, duruma göre değişiyormuş.
Hım ok saolBu ay da favori üye seçildi ve gelecek ayda seçilecek, duruma göre değişiyormuş.
Milleti kandırıp, duygularıyla oynama insanların.Yönetim bölümünde 1 haftadır herkesin seçtiği isimler bunlarmış istersen Ozana sorabilirsin ?
@RüzgarGülü sen çok fenasın
+1 o değilde inandılar ya daha favori üye olamazlar bence
çok ayıp bence birisi bir terbiyesizlik yapıyor sizlerde alkış tutuyorsunuz ben gülünücek birşey göremedim bunda siz önemsemiyo olabilirsiniz ama @cookies @pompy @Yiğitt bu arkadaşlar favori üye olmayı önemsiyor ve çokta istiyorlar nekadar sevindiklerini sonra hayal kırıklığına uğradıklarını ben biliyorum saygısızlığa çanak tutmayın lütfen ufakta olsa kimsenin kimseyi boşa umutlandırmaya sonrada hevesini kırmaya hakkı yok buna alkış tutmak dahada kötü dikkat edelim lütfen@RüzgarGülü akşam akşam güldürdün
Haklısın hacı kızçok ayıp bence birisi bir terbiyesizlik yapıyor sizlerde alkış tutuyorsunuz ben gülünücek birşey göremedim bunda siz önemsemiyo olabilirsiniz ama @cookies @pompy @Yiğitt bu arkadaşlar favori üye olmayı önemsiyor ve çokta istiyorlar nekadar sevindiklerini sonra hayal kırıklığına uğradıklarını ben biliyorum saygısızlığa çanak tutmayın lütfen ufakta olsa kimsenin kimseyi boşa umutlandırmaya sonrada hevesini kırmaya hakkı yok buna alkış tutmak dahada kötü dikkat edelim lütfençok ayıp bence birisi bir terbiyesizlik yapıyor sizlerde alkış tutuyorsunuz ben gülünücek birşey göremedim bunda siz önemsemiyo olabilirsiniz ama @cookies @pompy @Yiğitt bu arkadaşlar favori üye olmayı önemsiyor ve çokta istiyorlar nekadar sevindiklerini sonra hayal kırıklığına uğradıklarını ben biliyorum saygısızlığa çanak tutmayın lütfen ufakta olsa kimsenin kimseyi boşa umutlandırmaya sonrada hevesini kırmaya hakkı yok buna alkış tutmak dahada kötü dikkat edelim lütfen
Daha birçok anım var bunun gibi En az 10-15 resim çıkar böyle. Al bu da benden olsun
Aklımın ucundan geçmezdiDaha birçok anım var bunun gibi En az 10-15 resim çıkar böyle. Al bu da benden olsun
Bugün beni iyi güldürdün Allahta seni güldürsün ): .Daha birçok anım var bunun gibi En az 10-15 resim çıkar böyle. Al bu da benden olsun
Bir ara toplayıp forumda paylaşabilirim belkiBugün beni iyi güldürdün Allahta seni güldürsün ): .
aga senin değiminle sözün bittiqi an
Boşver be ne halleri varsa görsünler Favori üye olmamış olabilirim ama ben insanım insan !!çok ayıp bence birisi bir terbiyesizlik yapıyor sizlerde alkış tutuyorsunuz ben gülünücek birşey göremedim bunda siz önemsemiyo olabilirsiniz ama @cookies @pompy @Yiğitt bu arkadaşlar favori üye olmayı önemsiyor ve çokta istiyorlar nekadar sevindiklerini sonra hayal kırıklığına uğradıklarını ben biliyorum saygısızlığa çanak tutmayın lütfen ufakta olsa kimsenin kimseyi boşa umutlandırmaya sonrada hevesini kırmaya hakkı yok buna alkış tutmak dahada kötü dikkat edelim lütfen
benim zararsız kendi aramda olan sohbetlerime saldırmak yerine brazda butür üyelerle oynayan kişilere yönelseler keşke malesef kötü şeylere pirim verip iyi kişilerin üstüne oynamaya bayılıyor bizim milletimiz 😵😵😵 neyse diğer ay @Yiğitt ve sen olursun bence hak ettiniz zaten🙂🙂Boşver be ne halleri varsa görsünler Favori üye olmamış olabilirim ama ben insanım insan !!
Sonuna kadar haklisin.benim zararsız kendi aramda olan sohbetlerime saldırmak yerine brazda butür üyelerle oynayan kişilere yönelseler keşke malesef kötü şeylere pirim verip iyi kişilerin üstüne oynamaya bayılıyor bizim milletimiz 😵😵😵 neyse diğer ay @Yiğitt ve sen olursun bence hak ettiniz zaten🙂🙂
Umuyorum oluruz.benim zararsız kendi aramda olan sohbetlerime saldırmak yerine brazda butür üyelerle oynayan kişilere yönelseler keşke malesef kötü şeylere pirim verip iyi kişilerin üstüne oynamaya bayılıyor bizim milletimiz 😵😵😵 neyse diğer ay @Yiğitt ve sen olursun bence hak ettiniz zaten🙂🙂