Yeni Favori Üyeler - Mayıs 2014

çok ayıp bence birisi bir terbiyesizlik yapıyor sizlerde alkış tutuyorsunuz ben gülünücek birşey göremedim bunda siz önemsemiyo olabilirsiniz ama @cookies @pompy @Yiğitt bu arkadaşlar favori üye olmayı önemsiyor ve çokta istiyorlar nekadar sevindiklerini sonra hayal kırıklığına uğradıklarını ben biliyorum saygısızlığa çanak tutmayın lütfen ufakta olsa kimsenin kimseyi boşa umutlandırmaya sonrada hevesini kırmaya hakkı yok buna alkış tutmak dahada kötü dikkat edelim lütfen :bhr::bhr:
Arkadaşlar favori üye olmuşlar ama neyse :)
Benim için sorun yok umutlanmadım fazla çünkü daha bu kadar erkenden belli olacağını biliyordum :)
Ordan burdan yalvarıp böyle olunca çok güzel yaparım. Hak ederek kazanmak var , ağlayarak yalvararak kazanmak var :)
Canları saolsun fazla takmıyorum :D

Benim için sorun yok umutlanmadım fazla çünkü daha bu kadar erkenden belli olacağını biliyordum :)
Ordan burdan yalvarıp böyle olunca çok güzel yaparım. Hak ederek kazanmak var , ağlayarak yalvararak kazanmak var :)
@RüzgarGülü duydun mu ? :))) :D

@cookies
şimdi bana abartıyor diyen bile olur ama hiçbir zaman bir insanı boşa umutlandırmıcaksın
ya umutlandırdığın zaman şaka olduğunu söylemeden o kişinin başına birşey gelirse onun günahıyla nasıl yasıcaksınız şimdi burda bir arkadaş terbiyesizlik yapıp üyelerin umuduyla oynuyor dieğr üyelerde alkış tutuyor yaaa yiğitt haberi aldıtkan sonra forumu kapatıp çıksa dısarıda araba açrpsa allah korusun vefat etse siz şaka olduğunu söylemeden osla bu olay ozaman ne halt yiyeceksiniz ben genel oalrakta butür eşylerden hoşlanmam 🙂🙂

Yiğit daha sen yeni geldin ilk @cookies favori olsun
3 kişi oluyor zaten :)
@cookies , @pompy ve ben olsam fena olmaz :D

@cookies
şimdi bana abartıyor diyen bile olur ama hiçbir zaman bir insanı boşa umutlandırmıcaksın
ya umutlandırdığın zaman şaka olduğunu söylemeden o kişinin başına birşey gelirse onun günahıyla nasıl yasıcaksınız şimdi burda bir arkadaş terbiyesizlik yapıp üyelerin umuduyla oynuyor dieğr üyelerde alkış tutuyor yaaa yiğitt haberi aldıtkan sonra forumu kapatıp çıksa dısarıda araba açrpsa allah korusun vefat etse siz şaka olduğunu söylemeden osla bu olay ozaman ne halt yiyeceksiniz ben genel oalrakta butür eşylerden hoşlanmam 🙂🙂
Öldürdün kız beni töbe töbe :D
Orası doğru şurdan şuraya adım atmamız bile garanti değil.