Yeni Favori Üyeler - Kasım 2014

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Favori Üye ailesi gittikçe genişliyor.

Her ay yönetimin uygun gördüğü 3 çaylak üye Favori Üye rütbesi almaya devam ediyor.

Favori Üyeler, Çaylak üyelerden farklı olarak her bölümde konu açma yetkisine sahiptirler.

Bu ay Favori Üye olmaya hak kazanan isimler:

@Danger UA!
@gizem ak
@Tzira

Favori rütbesini korumak için kopya konu kuralına dikkat etmelisiniz.

Detaylı bilgi: Kopya Konu Kuralı Hakkında Önemli Düzenleme!

Ayrıca banlanacak hareketlerden uzak durmalısınız.

Konu açmadan önce mutlaka okuyun: Tıklayın

Favori Üye olmayı bekleyenler için de önemli bir duyuru: Tıklayın

Şaşırtıcı isimler var gibi.

@Danger UA! film konularında yorumlarını beğenerek okuduğum bir arkadaş, hak ediyordu tebrik ederim.

@gizem ak sonunda oldun.
Ne zamandır seninde olmanı bekliyordum, hayurlı olsun tebrik ederim.

@Tzira son zamanlarda iyice aktif olmaya başladı, bol bol Galip Derviş'li konularını bekliyoruz artık, tebrik ederim hayırlı olsun.

Önümüzdeki ayada umarım @Cengo , @yigit_00 ve @EFE UYSAL da olabilir.

@Cengo ve @EFE UYSAL'ın bende favori üye olmasını çok istiyordum.

Tebrik ederim üçünüzü de, kalıcı olursunuz umarım.

Aday listemiz oldukça geniş ama herkese kendini gösterme fırsatı verilecektir zamanla. Bunu değerlendirmek de sizin elinizde.

Tebrikler arkadaslar. Umarim kalici olur yeni rütbeniz.

@gizem ak @Tzira aaaa bizim kızlar favori olmuşlar ikiniz adınada çok sevindim canlarım artık dahada aktif olmanızı bekliyorum

@Danger UA! çok fazla tanımıyorum seni umarım sende daha aktif olursun tebrikler😉

@Tzira: Daha önce çok az aktiftin, ama özellikle bu ay tırmanışa geçtin. Umarım başarılı olursun. Tebrik ederim seni...

@gizem ak: Favori Üye olmanı istiyordu herkes, sonunda oldun. Başarılar dilerim, ama kendini biraz daha göstermen gerekiyor...

@Danger UA!: Pek tanımıyorum seni, ama başarılar dilerim sana da...

Umarım gelecek ay @Cengo ve @yigitt_00'ı da Favori Üye olarak görürüz. Bu üç arkadaşı da bir kez daha tebrik ederim...

Son düzenleme:
Teşekkürler.Yeniden favori üye olmak sevindirici.