Yeni Favori Üyeler - Kasım 2014

@gizem ak çok sevindim, tebrikler. :)

Tebrikler arkadaşlar. :) @Danger UA! @Tzira
tesekkurler)
bende Danger UA ve Tzira arkadasimizi tebrik ediyorum

@Tzira: Daha önce çok az aktiftin, ama özellikle bu ay tırmanışa geçtin. Umarım başarılı olursun. Tebrik ederim seni...

@gizem ak: Favori Üye olmanı istiyordu herkes, sonunda oldun. Başarılar dilerim, ama kendini biraz aha göstermen gerekiyor...

@Danger UA!: Pek tanımıyorum seni, ama başarılar dilerim sana da...

Umarım gelecek ay @Cengo ve @yigitt_00'ı da Favori Üye olarak görürüz. Bu üç arkadaşı da bir kez daha tebrik ederim... :)
tesekkurler)

Şaşırtıcı isimler var gibi. :)

@Danger UA! film konularında yorumlarını beğenerek okuduğum bir arkadaş, hak ediyordu tebrik ederim. :)

@gizem ak sonunda oldun. :) Ne zamandır seninde olmanı bekliyordum, hayurlı olsun tebrik ederim. :)

@Tzira son zamanlarda iyice aktif olmaya başladı, bol bol Galip Derviş'li konularını bekliyoruz artık, tebrik ederim hayırlı olsun. :)

Önümüzdeki ayada umarım @Cengo , @yigit_00 ve @EFE UYSAL da olabilir. :)
Teşekkür ederim. Umarım favori üye olabilirim. :)
@Tzira: Daha önce çok az aktiftin, ama özellikle bu ay tırmanışa geçtin. Umarım başarılı olursun. Tebrik ederim seni...

@gizem ak: Favori Üye olmanı istiyordu herkes, sonunda oldun. Başarılar dilerim, ama kendini biraz aha göstermen gerekiyor...

Umarım gelecek ay @Cengo ve @yigitt_00'ı da Favori Üye olarak görürüz. Bu üç arkadaşı da bir kez daha tebrik ederim... :)
Teşekkür ederim. Umarım favori üye olabilirim :)
@Cengo ve @EFE UYSAL'ın bende favori üye olmasını çok istiyordum. :(
Benim olmamı istemiyor musun? :(

Bu arada bütün arkadaşlarımı tebrik ederim :)

Teşekkür ederim. Umarım favori üye olabilirim. :)

Teşekkür ederim. Umarım favori üye olabilirim :)

Benim olmamı istemiyor musun? :(

Bu arada bütün arkadaşlarımı tebrik ederim :)
Yok ondan değil. :) Cengo ve EFE sürekli konuştuğum arkadaşlarım, böyle bir arzularılarıda vardı. O yüzden gerçekleşmesini çok isterdim. Tabi seninde favori üye olmanı isterim. :)

Benim favori üye olmamı istemiyor musun? :(

@gizem ak ha gayret kız editorde olursun sen tebrikler :bhr: dizimin tatlılik abidesi :bhr:

@Tzira kız sanada tebrikler hakediyordun :) :bhr:
@Danger UA! Seni cok tanimiyorum aktifles bence tebrikler :) 😉

Anladim :)

Ben senin co adminligini tebrik ederim ama sen benim favori uyeligimi tebrik etmezsin bence beni favori mavori yapmazlar ama dedifim gibi favori olunca misal @Çiğdem- adriana limaya donmuyor :)
ayoll ooo adliana dediğin kadın benim yüz vermiceğim o tipsiz acınla çıkıyormuş basit bir kadın oldu o artık :F:F:F

ayoll ooo adliana dediğin kadın benim yüz vermiceğim o tipsiz acınla çıkıyormuş basit bir kadın oldu o artık :F:F:F
Adriana evli degilmi ayol acunda evli neler oluyor acaba magazin dunyasinda :F
Acun da çok sansli be oh tabi adamda para var 18 lik-19lukta olabilir sevgilisi var + ondan cocugu var.
Karisi var adriana sevgilisi :)

Ali Ağaoglununda pesinde bi sürü kiz var yani her sey para demek :(

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd