Yeni Favori Üyeler - Kasım 2014

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Favori Üye ailesi gittikçe genişliyor.

Her ay yönetimin uygun gördüğü 3 çaylak üye Favori Üye rütbesi almaya devam ediyor.

Favori Üyeler, Çaylak üyelerden farklı olarak her bölümde konu açma yetkisine sahiptirler.

Bu ay Favori Üye olmaya hak kazanan isimler:

@Danger UA!
@gizem ak
@Tzira

Favori rütbesini korumak için kopya konu kuralına dikkat etmelisiniz.

Detaylı bilgi: Kopya Konu Kuralı Hakkında Önemli Düzenleme!

Ayrıca banlanacak hareketlerden uzak durmalısınız.

Konu açmadan önce mutlaka okuyun: Tıklayın

Favori Üye olmayı bekleyenler için de önemli bir duyuru: Tıklayın

Şaşırtıcı isimler var gibi. :)

@Danger UA! film konularında yorumlarını beğenerek okuduğum bir arkadaş, hak ediyordu tebrik ederim. :)

@gizem ak sonunda oldun. :) Ne zamandır seninde olmanı bekliyordum, hayurlı olsun tebrik ederim. :)

@Tzira son zamanlarda iyice aktif olmaya başladı, bol bol Galip Derviş'li konularını bekliyoruz artık, tebrik ederim hayırlı olsun. :)

Önümüzdeki ayada umarım @Cengo , @yigit_00 ve @EFE UYSAL da olabilir. :)

Şaşırtıcı isimler var gibi. :)

@Danger UA! film konularında yorumlarını beğenerek okuduğum bir arkadaş, hak ediyordu tebrik ederim. :)

@gizem ak sonunda oldun. :) Ne zamandır seninde olmanı bekliyordum, hayurlı olsun tebrik ederim. :)

@Tzira son zamanlarda iyice aktif olmaya başladı, bol bol Galip Derviş'li konularını bekliyoruz artık, tebrik ederim hayırlı olsun. :)

Önümüzdeki ayada umarım @Cengo , @yigit_00 ve @EFE UYSAL da olabilir. :)
@Cengo ve @EFE UYSAL'ın bende favori üye olmasını çok istiyordum. :(

Tebrik ederim üçünüzü de, kalıcı olursunuz umarım. :)

Aday listemiz oldukça geniş ama herkese kendini gösterme fırsatı verilecektir zamanla. Bunu değerlendirmek de sizin elinizde. :)

@gizem ak @Tzira aaaa bizim kızlar favori olmuşlar ikiniz adınada çok sevindim canlarım artık dahada aktif olmanızı bekliyorum :love1::love1::love1:

@Danger UA! çok fazla tanımıyorum seni umarım sende daha aktif olursun tebrikler😉

@Tzira: Daha önce çok az aktiftin, ama özellikle bu ay tırmanışa geçtin. Umarım başarılı olursun. Tebrik ederim seni...

@gizem ak: Favori Üye olmanı istiyordu herkes, sonunda oldun. Başarılar dilerim, ama kendini biraz daha göstermen gerekiyor...

@Danger UA!: Pek tanımıyorum seni, ama başarılar dilerim sana da...

Umarım gelecek ay @Cengo ve @yigitt_00'ı da Favori Üye olarak görürüz. Bu üç arkadaşı da bir kez daha tebrik ederim... :)

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd