Yeni Favori Üyeler-Eylül 2015

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
28,421
Puanı
1,060
Favori Üye ailesi gittikçe genişliyor.

Her ay yönetimin uygun gördüğü 3 çaylak üye Favori Üye rütbesi almaya devam ediyor.

Bu ay Favori Üye olmaya hak kazanan isimler:

@Castei
@harzemliişah
@Jonsnow

Favori rütbesini korumak için kopya konu kuralına dikkat etmelisiniz.

Detaylı bilgi: Kopya Konu Kuralı Hakkında Önemli Düzenleme!

Ayrıca banlanacak hareketlerden uzak durmalısınız.

Konu açmadan önce mutlaka okuyun: Tıklayın

Favori Üye olmayı bekleyenler için de önemli bir duyuru: Tıklayın

3'de çok iyi olmuş. :D

@Castei senle çok iyi anlaştık zaten yabancı dizide izliyorsun. Esprilisin filan iyi yani bu sayede daha çok bağlanırsın foruma. :D

@Jonsnow senin adına da çok sevindim. :D

@harzemliişah Seni yaparlar demiştim bak dediğim çıktı. :D Bundan sonra konu açarsın bol bol sanırım. :A

Ben vefat ben şok:A:A
Şimdi ben iyi bir şey mi oldum :bilmem: kafam karıştı :A

Üçünüzü de tebrik ederim. :) @Castei @harzemliişah @Jonsnow

'Reyting Sonuçları ve TV Haberleri' başta olmak üzere birçok bölümde konu açabilmek için Favori Üye olman lazım, ama bu kural 'Konu Dışı' veya 'Senaryo Etkinlikleri' gibi bölümlerde geçerli değil. :)
Anladım bilgi için çok tşk ederim..bu arada üç arkadaşımızada tebrikler diliorum

Son düzenleme:
Hahaha tabi favori üye olmak çok zor bir şey çok cabaladim bunun için beni buraya getiren herkese teşekkürler :A herkese kömür yardımı falan yapasim geliyor su an güç zehirlenmesi yaşıyorum :pala::pala:
bi ara hatırlat sana madalya takıcam :A ha bu arada benim kömür 5 torba olsun :D

Üçünüzüde Tebrik Ederim :X Herkesi ayrıca olarak tebrik ettim. @Castei sayfası açılmadı onu da burdan tebrik ederim :X

Teşekkür ederim, şimdi yazabilirsin sanırım :A :A

3'de çok iyi olmuş. :D

@Castei senle çok iyi anlaştık zaten yabancı dizide izliyorsun. Esprilisin filan iyi yani bu sayede daha çok bağlanırsın foruma. :D

@Jonsnow senin adına da çok sevindim. :D

@harzemliişah Seni yaparlar demiştim bak dediğim çıktı. :D Bundan sonra konu açarsın bol bol sanırım. :A

Anlaştık anlaşmasına da konuşmaya fırsat bulamadık neyse yaratırız biz de :A