DehaDeha
Netten de Şakir Paşa.
Deha’nın bölümler Youtube’a yüklenmiyor ama Şakir’in yüklenir O yüzden TV’den tercihim DehaDeha
Netten izlemeye devam et , büyük ihtimal lider olacaktır.En azından tv den açmadın.
Tombiş yanaklarını mıncırırım. (Kavruk tarifesi)Deha’nın bölümler Youtube’a yüklenmiyor ama Şakir’in yüklenir O yüzden TV’den tercihim Deha
İyi olmuş, kararının arkasında durabilmeni sağlamış olmuşum Misafir gelmese izlerdin kesin
Ailede sonradan bakan var. Gece geç saatlerde açılıyor. Kesin eşlik ederim. Önümüzdeki 2 hatta 3 hafta erken işe başlamak yok. Erken yatma derdimde yokİyi olmuş, kararının arkasında durabilmeni sağlamış olmuşum Misafir gelmese izlerdin kesin
Teşkilat fragmanı konuşuluyordu, izlersin artık sonradan
Aileyle bakarsın artık evet Önümüzdeki 2-3 hafta iyice gececi olursun artıkAilede sonradan bakan var. Gece geç saatlerde açılıyor. Kesin eşlik ederim. Önümüzdeki 2 hatta 3 hafta erken işe başlamak yok. Erken yatma derdimde yok
Gececi olacak ortamım yok artık. Ben yine beklenen saatlerimde uyurum ama arada kaçamak olur. Benim bünye otomatik belli bir saatte uyu diyor. Tek değişecek durum sabahları geç uyanmak olacakAileyle bakarsın artık evet Önümüzdeki 2-3 hafta iyice gececi olursun artık
Sabahları geç uyanıp güne geç başlaman güzel olacak erken kalkma zorunluluğundan kurtuldun mis gibiGececi olacak ortamım yok artık. Ben yine beklenen saatlerimde uyurum ama arada kaçamak olur. Benim bünye otomatik belli bir saatte uyu diyor. Tek değişecek durum sabahları geç uyanmak olacak