22 Aralık 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 125. Bölüm | TRT 1

• Deha - 14. Bölüm | Show TV

• Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - 2. Bölüm | NOW

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Çok Güzel Hareketler 2 - 187. Bölüm | Star TV

• Kim Milyoner Olmak İster - 1135. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,499
Puanı
860
1716105565522-png.126967

1716105602697-png.126968

Şakir Paşa Ailesi bu hafta 8 reyting bekliyorum ab de. Bu gün kiminle konuşsam bu diziyi izleyeceklerini söylediler. Bakalım genelde ne kadar etkili olacak. Güzel bir bölüm geliyor.

Şakir Paşa'ma tabii ki. Artışı çok olur inşallah. :Z:bhr:

Kanıt izledim. Tam bitti misafir geldi :A

Bugün Teşkilat bakmadım. Nazarın değdi @Bully :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
İyi olmuş, kararının arkasında durabilmeni sağlamış olmuşum :A Misafir gelmese izlerdin kesin :A

Teşkilat fragmanı konuşuluyordu, izlersin artık sonradan :A
Ailede sonradan bakan var. Gece geç saatlerde açılıyor. Kesin eşlik ederim. Önümüzdeki 2 hatta 3 hafta erken işe başlamak yok. Erken yatma derdimde yok :A

• Güldürdün
Ailede sonradan bakan var. Gece geç saatlerde açılıyor. Kesin eşlik ederim. Önümüzdeki 2 hatta 3 hafta erken işe başlamak yok. Erken yatma derdimde yok :A
Aileyle bakarsın artık evet :A Önümüzdeki 2-3 hafta iyice gececi olursun artık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aileyle bakarsın artık evet :A Önümüzdeki 2-3 hafta iyice gececi olursun artık :A
Gececi olacak ortamım yok artık. Ben yine beklenen saatlerimde uyurum ama arada kaçamak olur. Benim bünye otomatik belli bir saatte uyu diyor. Tek değişecek durum sabahları geç uyanmak olacak :A

• Güldürdün
Gececi olacak ortamım yok artık. Ben yine beklenen saatlerimde uyurum ama arada kaçamak olur. Benim bünye otomatik belli bir saatte uyu diyor. Tek değişecek durum sabahları geç uyanmak olacak :A
Sabahları geç uyanıp güne geç başlaman güzel olacak erken kalkma zorunluluğundan kurtuldun mis gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi