TWD etkinİlği bir bitsin konuşuruz.Teşekkür ederim, şimdi yazabilirsin sanırım![]()
Anlaştık anlaşmasına da konuşmaya fırsat bulamadık neyse yaratırız biz de![]()
TWD etkinİlği bir bitsin konuşuruz.Teşekkür ederim, şimdi yazabilirsin sanırım![]()
Anlaştık anlaşmasına da konuşmaya fırsat bulamadık neyse yaratırız biz de![]()
Beni sizler var ettiniz yeter ki kömür isteyinçok cömertsinrütben yükseldikçe torba sayısı artıcak mı yoksa ?
![]()
ne bitmez etkinlikmiş laTWD etkinİlği bir bitsin konuşuruz.![]()
ucuza kaçma hemenBeni sizler var ettiniz yeter ki kömür isteyin![]()
7 Ağustos'ta başladı sonra forum tema değiştirince yeni temaya alışmak için biraz bekledim haliyle Eylül'e sarktı.ne bitmez etkinlikmiş la![]()
Hadi bakalım konularını merakla bekliyoruz o zaman.Anaaam dün gece erken uyumustum yeni gordum konuyu. Çok sevindim . yayında ve yapımda emeği geçenve tebrik eden @GunesinOglu @denizz19 @Bully @Maskeli Fedai @Harunnn60 @EnveR @Aserat @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @sürgünüm ve diğer herkese çok Teşekkürler.
Nasıl mesaj atmıyorum, atıyorum ya işte@harzemliişah Hak ediyordun zaten çok tebrikler.
@Jonsnow Yorumların dikkatimi çekiyordu ve kaliteliydi hepsi tebrikler.
@Castei Artık hiç mesaj atmıyon ama tebrikler.![]()
Nasıl mesaj atmıyorum, atıyorum ya işte![]()
Niye ben mesaj atıyorum hep bi kere de sen atBana mesaj atmıyon.![]()
Aynen sabah akşam diriliş haberleri görürsünüz artık@Castei ve @Jonsnow iki sevdiğim isim. İkinizede tebrikler. İlk MY sayesinde konuşmuştuk ikiniz ile de.İyi ko konuşmuşum.
@harzemliişah sen zaten çoktan hakettin. Artık gelsin Diriliş haberi gitsin diriliş haberi.![]()