TWD etkinİlği bir bitsin konuşuruz.Teşekkür ederim, şimdi yazabilirsin sanırım
Anlaştık anlaşmasına da konuşmaya fırsat bulamadık neyse yaratırız biz de
TWD etkinİlği bir bitsin konuşuruz.Teşekkür ederim, şimdi yazabilirsin sanırım
Anlaştık anlaşmasına da konuşmaya fırsat bulamadık neyse yaratırız biz de
Beni sizler var ettiniz yeter ki kömür isteyinçok cömertsin rütben yükseldikçe torba sayısı artıcak mı yoksa ?
ne bitmez etkinlikmiş laTWD etkinİlği bir bitsin konuşuruz.
ucuza kaçma hemen lokma döktür hem hayır yapmış olursunBeni sizler var ettiniz yeter ki kömür isteyin
7 Ağustos'ta başladı sonra forum tema değiştirince yeni temaya alışmak için biraz bekledim haliyle Eylül'e sarktı. Yarın biter.ne bitmez etkinlikmiş la
Hadi bakalım konularını merakla bekliyoruz o zaman. Sadece Diriliş konuları açma ama başka alanlara da yönel.Anaaam dün gece erken uyumustum yeni gordum konuyu. Çok sevindim . yayında ve yapımda emeği geçen ve tebrik eden @GunesinOglu @denizz19 @Bully @Maskeli Fedai @Harunnn60 @EnveR @Aserat @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @sürgünüm ve diğer herkese çok Teşekkürler.
Nasıl mesaj atmıyorum, atıyorum ya işte@harzemliişah Hak ediyordun zaten çok tebrikler.
@Jonsnow Yorumların dikkatimi çekiyordu ve kaliteliydi hepsi tebrikler.
@Castei Artık hiç mesaj atmıyon ama tebrikler.
Nasıl mesaj atmıyorum, atıyorum ya işte
Niye ben mesaj atıyorum hep bi kere de sen atBana mesaj atmıyon.
Aynen sabah akşam diriliş haberleri görürsünüz artık@Castei ve @Jonsnow iki sevdiğim isim. İkinizede tebrikler. İlk MY sayesinde konuşmuştuk ikiniz ile de. İyi ko konuşmuşum.
@harzemliişah sen zaten çoktan hakettin. Artık gelsin Diriliş haberi gitsin diriliş haberi.