Yeni Fav10 Versiyonu Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ramo gibi Emro olabilir diyeceğim ama emin olamadım, Emo zaten olmaz anlamı farklı çünkü
Emro da yatmadı kafama şimdi çünkü Emrah'ı çağrıştırabilir ama emin de değilim.
Tek kelimelik bir şey arıyorum, ismim olmasa bile seveceğim bir şey olsa değiştiririm.
Uzun duruyor isim etiketlerde isim yazerken.

Emro garip, Emo da değişik bir şey.

Reactions: Tolstoyevski
İlk gün üye olan kullanıcıda, hiç şansın yok maalesef.

Farklı fontların gelmesi de güzel olmuş maşallah en çok da bu font dikkat çekiyor ama galiba yazarken şu an yazdığımız yazıyı sol tık ile işaretleyemiyoruz kopyalama olmuyor, ki kolayca font değiştirme ya da bold yapma olayları için biraz sıkıntı olabilir.

Bu arada farklı fontlarda yorum yazmaya yönelik kural, yasak olmaz değil mi, şu an gözüme çok hoş geliyor bu yazmakta olduğum font.

Reactions: bazinga
Bu fontlar yok muydu zaten ya?
@bazinga

Tek kelimelik bir şey arıyorum, ismim olmasa bile seveceğim bir şey olsa değiştiririm.

Emresoy da garip kaçabilir o halde, gerçi neden şimdiki kullanıcı adına odaklandıysak tamamen farklı bir kullancı adı olabilir bakalım umarım tadında bir kelime bulabilirsin, aklıma gelirse önermeye çalışırım ama zor gibi.

Reactions: Emre Ozansoy
Umarım bulabilirim.
Bulamazsam da sağlık olsun.

Teşekkür ederim.

Mesajlara verilen tepkilerin konumu inanılmaz kötü. Bundan daha da felaketi bu durumun ekran görüntüsünü alıp buraya atamamış olmam.

Emreyevski...

Bildirim ve mesaj sembolleri de değişti.