Emre Ozansoy
Moderatör
Böyle daha iyi oldu bence.Mesaj yazma alanı güncellendi.
![]()
Öncekinde mesaj yazma alanına tıklayınca kayma oluyordu ikonlarda.
Böyle daha iyi oldu bence.Mesaj yazma alanı güncellendi.
![]()
Profil sayfasında da olacak, ilgileniyorum.Kapak fotosu olayı beklediğimden farklı olmuş ama bu da güzel bir değişiklik.@Dosi @bazinga @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 93230
ad geçmişi burdada bilmiyom ıntegramdada bilmiyom..saol tesekurHayırlı olsun.
Şimdi fark ettim, kullanıcı ad geçmişini görebiliyoruz. O da iyi olmuş Instagram'da olduğu gibi.![]()
İnstagram'da damı var o?Hayırlı olsun.
Şimdi fark ettim, kullanıcı ad geçmişini görebiliyoruz. O da iyi olmuş Instagram'da olduğu gibi.![]()
Evet. Büyük hesaplarda gözüküyor, kendi hesaında yaptığın değişiklikler ise veri kısmında gözüküyor. Ayarlar kısmında var öyle bir yer.İnstagram'da damı var o?😱
Uzun zamandan beri kurcalamıyordum orayı bakıyım bari.Evet. Büyük hesaplarda gözüküyor, kendi hesaında yaptığın değişiklikler ise veri kısmında gözüküyor. Ayarlar kısmında var öyle bir yer.![]()
anladım saol..bende gene gözukmuyor.bastığımdada .neyse hallederim ben
İmza hiçbir zaman olmayacak bunu sormayın artık. 2010'ların başında bitti imza devri.@bazinga birşey sorcam gerçi daha önce sormuştum bunu ama imza bölümüde olsaydı keşke![]()
İmza hiçbir zaman olmayacak bunu sormayın artık. 2010'ların başında bitti imza devri.![]()
Avatar sende de öyle duruyormuş. 😱 Tek bende öyle zannediyordum.@Tolstoyevski senin güzel duruyor da benim kadersiz duruyor. Profil resmimle aynı kaderi yaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 93233
Resim ölçülerinden olabilir sanırım.Avatar sende de öyle duruyormuş. 😱 Tek bende öyle zannediyordum.![]()