Emre Ozansoy
Moderatör
Böyle daha iyi oldu bence.Mesaj yazma alanı güncellendi.
Öncekinde mesaj yazma alanına tıklayınca kayma oluyordu ikonlarda.
Böyle daha iyi oldu bence.Mesaj yazma alanı güncellendi.
Profil sayfasında da olacak, ilgileniyorum.Kapak fotosu olayı beklediğimden farklı olmuş ama bu da güzel bir değişiklik. @Dosi @bazinga @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 93230
ad geçmişi burdada bilmiyom ıntegramdada bilmiyom..saol tesekurHayırlı olsun.
Şimdi fark ettim, kullanıcı ad geçmişini görebiliyoruz. O da iyi olmuş Instagram'da olduğu gibi.
İnstagram'da damı var o? 😱Hayırlı olsun.
Şimdi fark ettim, kullanıcı ad geçmişini görebiliyoruz. O da iyi olmuş Instagram'da olduğu gibi.
Evet. Büyük hesaplarda gözüküyor, kendi hesaında yaptığın değişiklikler ise veri kısmında gözüküyor. Ayarlar kısmında var öyle bir yer.İnstagram'da damı var o? 😱
Uzun zamandan beri kurcalamıyordum orayı bakıyım bari.Evet. Büyük hesaplarda gözüküyor, kendi hesaında yaptığın değişiklikler ise veri kısmında gözüküyor. Ayarlar kısmında var öyle bir yer.
anladım saol..bende gene gözukmuyor.bastığımdada .neyse hallederim benİsminin yanında olan seçeneğe bastığında görebiliyoruz sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 93231
İmza hiçbir zaman olmayacak bunu sormayın artık. 2010'ların başında bitti imza devri.@bazinga birşey sorcam gerçi daha önce sormuştum bunu ama imza bölümüde olsaydı keşke
İmza hiçbir zaman olmayacak bunu sormayın artık. 2010'ların başında bitti imza devri.
Avatar sende de öyle duruyormuş. 😱 Tek bende öyle zannediyordum.@Tolstoyevski senin güzel duruyor da benim kadersiz duruyor. Profil resmimle aynı kaderi yaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 93233
Resim ölçülerinden olabilir sanırım.Avatar sende de öyle duruyormuş. 😱 Tek bende öyle zannediyordum.