Yeni Fav10 Versiyonu Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bunu pek sevmedim. Yukarda bildirim yanmakta ama tıklayınca 0. Eskiden bakılmaynlar renk koyu olurdu şimdi hepsi aynı ve o yuvarlağa basa basa 4 olan bildirimi 1 e indirdim ama o 1 bildirim nerenin çözemedim daha.

Bütün bildirimlere baktım ancak hala “1” yazıyor, benim gibi bildirimleri gözden kaçırmayı seven insanlar için hoş olmayan bir özellik olmuş bu. Üstelik hangi bildirime bakmadığımı da çözemedim. :A @bazinga

Aynen okundu işareti atılmadığı sürece kenarda öyle duruyor el atılsa iyi olur. :A @bazinga
İlk dakikalarda söyledim. O bildirimlerin yuvarlak kısmına tek tek tıklamadıkça anlamıyorsun :S
renklendirme şart

Bütün bildirimlere baktım ancak hala “1” yazıyor, benim gibi bildirimleri gözden kaçırmayı seven insanlar için hoş olmayan bir özellik olmuş bu. Üstelik hangi bildirime bakmadığımı da çözemedim. :A @bazinga

@The_Erinch abi dediğin sorunu yaşamış bende öyle bir sorun yok telden girincemi oluyor acaba :D

Kullanıcı adı değişikliğini şimdilik 30 güne düşürdüm. Çünkü bu limiti 2 yıl gibi çok uzun bir süre belirleyince yeni üyelerin de 2 yıl beklemesi gerekiyor. @slhttnmtl senin sorun buydu muhtemelen.

Burada ayda 1 değişiklik hakkınız var gibi gözükmesi aldatıcı olmasın, değişiklikler onaya düşüyor ve çok mühim gerekçeler olmadığı sürece eski kurallar geçerli. Kolay kolay kullanıcı adı değişikliğine izin verilmeyecek ilk seferin ardından. :)

Bu arada yazı yazılırkene istediğin renkte yazabiliyorsun şimdi onu keşfettim

@EmRe kullanıcı adını alamadıktan sonra bir işe yaramaz değişiklik. :A Ama güzel bir şey isim gelirse değiştirebilirim. :Z
Ramo gibi Emro olabilir diyeceğim ama emin olamadım, Emo zaten olmaz anlamı farklı çünkü :A Emro da yatmadı kafama şimdi çünkü Emrah'ı çağrıştırabilir ama emin de değilim. :A