Yeni Fav10 Versiyonu Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fotoğraf işine ergenliğim döneminde bile girmedim o kadar geniş hayal gücüm yok

@DarkLegenD ben Samsung tarayıcısı kullanıyorum ama şimdi Chorme baktığımda senin bahsettiğin problem vardı, hatta foruma giriş butonu bile yoktu.
Sonra ben geçmişi silme yerine geçtim ve tüm geçmişi sil diye bastığımda zaten bir pencere açılıyor, sık kullandığın ve şifre kayıtlı hesapların listesi var. Onların işaretini kaldırdım silinmesin diye. Sadece fav10 işaretli bıraktım ve düzeldi. 2 dakika ara ile aynı sayfadan SS aldım.
@The_Erinch o bahsettiğin tuhaf şekillerde aynı şekilde kayboldu (bira bardağı, 777 yazılı kare şekli vs.)

Öncesi ve sonrası şu şekildeydi:
Hatta online olan kişiler dahi görünmüyordu:
Senin yaşadığın problem bu Dark:

Bu da temizledikten sonraki hali.

@Yiğitt @bazinga

Ben telefondan girmiyorum, sadece bilgisayardan giriyorum ve tamamen bu sorunla karşı karşıyayım. Üstte resim atmıştım, umarım çözülür...

Ben telefondan girmiyorum, sadece bilgisayardan giriyorum ve tamamen bu sorunla karşı karşıyayım. Üstte resim atmıştım, umarım çözülür...
@kerem o da SS atmıştı ve benzer sorunu vardı. Çözüldü sonra.
Bazinga da bu yöntemden bahsetmiş:
Control + F5 yapabilirsiniz o problem için.

Senin browser cache'inde bir şeyler kalmış. Command + Option + R ile Ctrl + F5 karşılığını yapman lazım. Tek seferde olmayabiliyor ama birkaç seferde düzelir. Tek seferlik bir problem bu.

Reactions: kerem and Yiğitt
@Dosi problem anlık düzeldi, sonra bozuldu tekrardan başka sayfada... Lafımı geri alıyorum.

Reactions: Dosi
@Dosi problem anlık düzeldi, sonra bozuldu tekrardan başka sayfada... Lafımı geri alıyorum.
Defalarca üst üste yapman gerekebilir ve bir kaç yol var. Hepsini dene.
Ve aşk olsun

Hem adminlikte gözüm yok, online listesini görmem yeterli ve yeşil olmakta işe yarıyor 😎

Reactions: Yiğitt
Dün olmadı, bugün de olmuyor.

Defalarca üst üste yapman gerekebilir ve bir kaç yol var. Hepsini dene.
Ve aşk olsun

Hem adminlikte gözüm yok, online listesini görmem yeterli ve yeşil olmakta işe yarıyor 😎
Kimsenin bir yerde gözü yok zaten sırayla kademe yükseliyorsun bu konumdan sonra. Dediğin gibi yeşil olduktan sonra geri kalan olaylar aynı, ben sanıyordum ki yetkilerde farklı şeyler oluyor. Neredeee?

Dün olmadı, bugün de olmuyor.
Birşeyleri eksik yapıyor olmalısın.
Bak ben kademe kademe şöyle gittim:
Benimki İsveççe ama olsun yinede anlaşılır:
1
Geçmişe bastım
2
Şu ortadaki kısmı kaldırdım tiki (şifre vs silinmesin diye)

3
Bu seçeneklerde fav10 vardı ama sildim önceden şuan görünmüyor. Bir tek onun mavi tik yani işaretini bıraktım diğerlerini işaretlemedim ve silme butonuna bastım düzeldi bende.

Reactions: DarkLegenD
13 tane bildirim var gözüküyor ama tıklayınca 3 çizgiye hiç bir şey yok.

13 tane bildirim var gözüküyor ama tıklayınca 3 çizgiye hiç bir şey yok.

Çünkü bakmadığın bildirimler var.
Şuraya girerek koyu renklileri görürsün.
Misal bende ilk mesaj koyu renk.
'Okundu say'ı tıkladığında hepsi yok olur

Ya da tek tek o yuvarlak çembere tıklayınca da okundu oluyor, veya tam tersi.

Dünden beri sadece çerezleri sildirttiniz bana.

Dünden beri sadece çerezleri sildirttiniz bana.

Benim önerim işe yaradı mı peki?

Çerezler kısmında kayıt olan şifre vs silinir diye orayı tek silmedim. Okul, iş banka vs yerlerde kayıtlı olan otomatik kullanıcı adı ve şifrem silinsin istemedim.

Reactions: DarkLegenD