Profiline gir. O arka alanda profil fotoğrafını düzenle var oraya tıkla öyle oluyorBu arka alan nereden değişiyor? @xdragxx
Ben telefondan girmiyorum, sadece bilgisayardan giriyorum ve tamamen bu sorunla karşı karşıyayım. Üstte resim atmıştım, umarım çözülür...@DarkLegenD ben Samsung tarayıcısı kullanıyorum ama şimdi Chorme baktığımda senin bahsettiğin problem vardı, hatta foruma giriş butonu bile yoktu.
Sonra ben geçmişi silme yerine geçtim ve tüm geçmişi sil diye bastığımda zaten bir pencere açılıyor, sık kullandığın ve şifre kayıtlı hesapların listesi var. Onların işaretini kaldırdım silinmesin diye. Sadece fav10 işaretli bıraktım ve düzeldi. 2 dakika ara ile aynı sayfadan SS aldım.
@The_Erinch o bahsettiğin tuhaf şekillerde aynı şekilde kayboldu (bira bardağı, 777 yazılı kare şekli vs.)
Öncesi ve sonrası şu şekildeydi:
Hatta online olan kişiler dahi görünmüyordu:
Senin yaşadığın problem bu Dark:
Ekli dosyayı görüntüle 93358
Bu da temizledikten sonraki hali.
Ekli dosyayı görüntüle 93359
@Yiğitt @bazinga
@kerem o da SS atmıştı ve benzer sorunu vardı. Çözüldü sonra.Ben telefondan girmiyorum, sadece bilgisayardan giriyorum ve tamamen bu sorunla karşı karşıyayım. Üstte resim atmıştım, umarım çözülür...
Control + F5 yapabilirsiniz o problem için.
Senin browser cache'inde bir şeyler kalmış. Command + Option + R ile Ctrl + F5 karşılığını yapman lazım. Tek seferde olmayabiliyor ama birkaç seferde düzelir. Tek seferlik bir problem bu.
Bilgisayar için cache temizlemeye ihtiyacı olanlar için sitesini yapmışlar belki işine yarayan olur:
Clear the browser cache - instructions for mac and pc
★★★★★ That´s how to clear the cache on your computer ✔clear-my-cache.com
Mobil için de internet aramasıyla ulaşabilirsiniz. Fakat dikkatli olun sadece fav10.net'e ait verileri silmelisiniz mobilde.
Teşekkür ederim, Control + F5 yapınca sorun çözüldü. Yönetici adayımdın, şimdi admin adayım olacaksın haberin olsun.@kerem o da SS atmıştı ve benzer sorunu vardı. Çözüldü sonra.
Bazinga da bu yöntemden bahsetmiş:
Defalarca üst üste yapman gerekebilir ve bir kaç yol var. Hepsini dene.@Dosi problem anlık düzeldi, sonra bozuldu tekrardan başka sayfada... Lafımı geri alıyorum.
Dün olmadı, bugün de olmuyor.@DarkLegenD ben Samsung tarayıcısı kullanıyorum ama şimdi Chorme baktığımda senin bahsettiğin problem vardı, hatta foruma giriş butonu bile yoktu.
Sonra ben geçmişi silme yerine geçtim ve tüm geçmişi sil diye bastığımda zaten bir pencere açılıyor, sık kullandığın ve şifre kayıtlı hesapların listesi var. Onların işaretini kaldırdım silinmesin diye. Sadece fav10 işaretli bıraktım ve düzeldi. 2 dakika ara ile aynı sayfadan SS aldım.
@The_Erinch o bahsettiğin tuhaf şekillerde aynı şekilde kayboldu (bira bardağı, 777 yazılı kare şekli vs.)
Öncesi ve sonrası şu şekildeydi:
Hatta online olan kişiler dahi görünmüyordu:
Senin yaşadığın problem bu Dark:
Ekli dosyayı görüntüle 93358
Bu da temizledikten sonraki hali.
Ekli dosyayı görüntüle 93359
@Yiğitt @bazinga
Kimsenin bir yerde gözü yok zaten sırayla kademe yükseliyorsun bu konumdan sonra. Dediğin gibi yeşil olduktan sonra geri kalan olaylar aynı, ben sanıyordum ki yetkilerde farklı şeyler oluyor. Neredeee?Defalarca üst üste yapman gerekebilir ve bir kaç yol var. Hepsini dene.
Ve aşk olsun
Hem adminlikte gözüm yok, online listesini görmem yeterli ve yeşil olmakta işe yarıyor 😎
O ekrana gelince ekran görüntüsü atman mümkün mü?Dün olmadı, bugün de olmuyor.
Birşeyleri eksik yapıyor olmalısın.Dün olmadı, bugün de olmuyor.
Çünkü bakmadığın bildirimler var.13 tane bildirim var gözüküyor ama tıklayınca 3 çizgiye hiç bir şey yok.
İlginç... Düzeldi.Çünkü bakmadığın bildirimler var.
Şuraya girerek koyu renklileri görürsün.
Misal bende ilk mesaj koyu renk.
'Okundu say'ı tıkladıpında hepsi yok olur
Ya da tek tek o yuvarlak çembere tıklayınca da okundu oluyor, veya tam tersi.
Ekli dosyayı görüntüle 93374
Dünden beri sadece çerezleri sildirttiniz bana.Birşeyleri eksik yapıyor olmalısın.
Bak ben kademe kademe şöyle gittim:
Benimki İsveççe ama olsun yinede anlaşılır:
1
Geçmişe bastım
2
Şu ortadaki kısmı kaldırdım tiki (şifre vs silinmesin diye)
3
Bu seçeneklerde fav10 vardı ama sildim önceden şuan görünmüyor. Bir tek onun mavi tik yani işaretini bıraktım diğerlerini işaretlemedim ve silme butonuna bastım düzeldi bende.
Benim önerim işe yaradı mı peki?Dünden beri sadece çerezleri sildirttiniz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?