Yeni Fav10 Versiyonu Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eskiden mobil anasayfada konularda kaç cevap mesaj yazıldığına dair de bir detay var mıydı yoksa hiç olmadı mı zaten? 🤔 @bazinga
Ben bilmem @Dosi bilir diyecektim ki cevap yazmış bile.
Bence önemsiz detay ama önemli derseniz sıkıştırmaya çalışırız bir yerlere. Ekranı yan yatırınca gözüküyor her şey.

Baya uğraştırdı ama şu çarpı sorununu çözdüm sanırım.

Bakmadığın bildirim varsa sayıyla gözükmesi normal zaten.

Konu açmayla ilgili aslında farklı yenilikler de var ama temel şeyleri çözmekten o özellikleri aktifleştirmeye fırsat olmadı henüz.

Reactions: Dosi
Ben bilmem @Dosi bilir diyecektim ki cevap yazmış bile.
Bence önemsiz detay ama önemli derseniz sıkıştırmaya çalışırız bir yerlere. Ekranı yan yatırınca gözüküyor her şey.
Admin beni iyi tanıyor artık

Nerde neyi bulacağımı da biliyorum

Bence gerek yok o detaya, yan çeviririz olur biter. Ben hariç herkes PC de kullanıyor. Takılmazlar fazla

Artık dinlen bence, yavaş yavaş zamanla yaparsın.
Aynen o kısım çözülmüş 🤗

Reactions: bazinga
Gerçekten farklı ve güzel olmuş. Benim gibi forumda çok uzun zaman harcamayanlar için alışmak biraz zaman alacak ama yeniliklere her zaman açığız.
Sen de epey uğraşmışsın, hala uğraşıyorsun. Eline sağlık.
@bazinga

Reactions: 12.Adam and bazinga
MacBook'tan GIF dışında emoji ve diğer araçların hiçbiri gözükmüyor. Hayırlı olsun ama pek hoşuma gitmedi nedense. Alışmak zor olacak.

Reactions: 12.Adam
Ben de mobilim yalnız çok arada PC'den giriyorum.

Reactions: Dosi
Önemli ölçüde bazı terimler Türkçeleştirilmiş ve oldukça güzel durmuş. Gözümüzün alışması zaman alacak tabi, Reply yerine Yazdı kelimesine.

Sanki hep şikayet et butonu vardı, raporla yoktu gibi geliyor şimdi de, insan hafızası çok değişik bir şey.

Şu iki yazı Türkçe'ye çevrilmemiş
@bazinga

Reactions: Tolstoyevski
MacBook'tan GIF dışında emoji ve diğer araçların hiçbiri gözükmüyor. Hayırlı olsun ama pek hoşuma gitmedi nedense. Alışmak zor olacak.
Ekran görüntüsü atabilir misin üç nokta ile her şeyin geliyor olması lazım, eksik olan herhangi bir özellik yok.

Ekran görüntüsü atabilir misin üç nokta ile her şeyin geliyor olması lazım, eksik olan herhangi bir özellik yok.
Hazır fırsattan istifade, tepkilere “okudum 👓 “, “katılıyorum (Aynen) 👏 “ gibi efsanevi tepkiler de gelebilir mi sormuş olayım dedim