Yeni Dizisinin Tanıtımı İçin Soyunmaktan Çekinmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Güzel yıldız Jennifer Love Hewitt, TV için çekilen yeni dizisi The Client List 'in (Müşteri Listesi) tanıtımını cesur pozlar vererek yaptı.Eric Laneuville'in yönettiği dizi rehin alınıp bir masaj salonunda çalışmak zorunda bırakılan bir güzellik kraliçesinin öyküsünü anlatıyor

counthighlight.ashx
[h=3]
jenniferlovehewit.jpg
[/h]

dizinin tutup tutmayacağını hiç düşünmesinler... bu dizi kesin tutar..:D tanıtım filmide bence dünyada en çok izlenen dizi olabilir

The Client List 'in (Müşteri Listesi)

İyide bu film:D Kadının kocası ayağını sakatlıyınca iş başına geçiyor en sonundada kötü yol:D Ama filmde +18 içerim yok, dramatik bir film denebilir.

The Client List 'in (Müşteri Listesi)

İyide bu film:D Kadının kocası ayağını sakatlıyınca iş başına geçiyor en sonundada kötü yol:D Ama filmde +18 içerim yok, dramatik bir film denebilir.

sen konusunu anlatıyorsun biz tanıtımını beğendik :) tanıtımı 20 reyting alır film ne alır bilemem:)

sen konusunu anlatıyorsun biz tanıtımını beğendik :) tanıtımı 20 reyting alır film ne alır bilemem:)
biz derken ben iğrenç buldum... :D hatta konuyla ilgili dalga geçtim ratingleri yüksek gelir vs vs. gerçi yabancılar alışık bu tür dizileree ama yinede dizinin tutacağına garanti veriyorum... biz kadınlarn ilgisini pek çekmesde erkeklerin ilgisini çekeceğinden eminim... şüphem yok.. :D

biz derken ben iğrenç buldum... :D hatta konuyla ilgili dalga geçtim ratingleri yüksek gelir vs vs. gerçi yabancılar alışık bu tür dizileree ama yinede dizinin tutacağına garanti veriyorum... biz kadınlarn ilgisini pek çekmesde erkeklerin ilgisini çekeceğinden eminim... şüphem yok.. :D

bende biz derken sizi katmadımki zaten, biz erkekler diyorum tanıtıma bayıldık:)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,168
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb