Yeni Dizilerden Hangisi Zirveye Oynar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Su an cok daha fazla Dizi var ama o zamanlar cok daha fazla izkenen kaliteli diziler vardi en azindan senaryo olarak mesela persembe günleri:

Kurtlar Vadisi
Zerda
Bir Istanbul masali

Arkadaslar ben kendi kendimi kiskanmaga basladim vallahi.ne konu acsam hit oluyor.BEN HAKIKATEN FORMUN KRALIYIM

Evet yine bir konum daha 5.sayfaya giris yapti.napalim?takas kardesim ve kreys sagolsun

Moderatörün son düzenlenenleri:

Ha Babam Uzay , Muhtesem Yuzyil'in yanina bile yaklasamaz 3-4 veya en cok 5 reyting alir.Ben Suskunlarin , Fatmagul bittikten sonra zirveyi oynayacagini dusunuyorum digerleri de tutmaz.Nerde Ha babam uzay Muhtesem Yuzyil'i gececek
.

eskı reytıng sırketının sacmalık oldugu aha bu tabloyla dahada bellı oldu. Yemekteyıze 11 vermıs adanalıya 18 sbtten daha betermıs
)

Show Tv'nin hic bir Dizisi tutmayacaktir. Suskunlar basta iyi baslayacaktir, fakat uzun dayanacagini sanmiyorum. Ustura Kemal icinde gecerli. Digerlerini hic yazmiyorum bile.

eskı reytıng sırketının sacmalık oldugu aha bu tabloyla dahada bellı oldu. Yemekteyıze 11 vermıs adanalıya 18 sbtten daha betermıs
)

bencede saçmaydı agb ne de olsa
hiçbirine inanmıyorum agb nin sonuçlarına vadinin 30-35 reytinglik bölümlerini 20 de göstermiş ama inanan olduğunu sanmıyorum

Arkadaşlar cevap yazılabilecek çok malzeme var yazılarınızda ama ben S.G.A.T.'ın ekmeğine daha fazla yağ sürmemek için susuyorum. Çünkü adam işi biliyor, kimin nerede hassas noktası var, oraya sürüklüyor konuyu, siz de pek itiraz etmiyorsunuz bu duruma.

Kralsın S.G.A.T. ( ! )

evet abi kral benim

Suskunlar ve Ustura Kemal'den umitliyim, bunlarin disinda belki ucurum fena gitmez. Baskada basarili olabilecek dizi goremiyorum yeni baslayan yada baslayacak olanlardan. Ancak yeni sezona iyi projeler gelecektir.

Suskunlar ve Ustura Kemal'den umitliyim, bunlarin disinda belki ucurum fena gitmez. Baskada basarili olabilecek dizi goremiyorum yeni baslayan yada baslayacak olanlardan. Ancak yeni sezona iyi projeler gelecektir.

suskunlar zaten süper giriş yaptı ..başarılı olacağı kesin.. ustura kemalinde konusu ilginç tutarmı tutar..
diğer yeni diziler şimdilik ıvır zıvır...