fatmagül birinci
suskunlar ikinci
vadi maçtan dolayı yayınlanmaz..[/QU vadinin macla ne alakasi var?
şu alıntıyı nasıl yapıyorsun S.G.A.T. alıntıda yazılar çorbaya dönmüş
vadinin maçla alakası şuki maç varsa vadi üçüncülüğe düşer o yüzden yayınlanmaz..
Arkadaslar ben kendi kendimi kiskanmaga basladim vallahi.ne konu acsam hit oluyor.BEN HAKIKATEN FORMUN KRALIYIM
forumdaki çatışmadan yararlanan en iyi konu açıcılardan birisinde ondan.. başlıkların genelde insanları kapıştırmaya yönelik .. tebrik ederim
kreys hani msj yazmayacaktin?bu arada destere nerde ya?
geldim geldim![]()
şu alıntıyı nasıl yapıyorsun S.G.A.T. alıntıda yazılar çorbaya dönmüş
vadinin maçla alakası şuki maç varsa vadi üçüncülüğe düşer o yüzden yayınlanmaz..
forumdaki çatışmadan yararlanan en iyi konu açıcılardan birisinde ondan.. başlıkların genelde insanları kapıştırmaya yönelik .. tebrik ederim
geldim geldim![]()
teşekürler darksaal iyi yapmışsın... nerde çokluk orda ... derler, benim yazıları bir araya getirmişsin becerebilseydim bende yapardım![]()
he
görücez kardes tayfun güney en fazla 25 bölüm oynadi sonra yayindan kaldirildi dizi görücez
bugünü yaz m.yüzyil özetenini yarisi kadar reyting alirsa helal dicem
tayfun güney hiçbir dizisi tutmadi ve yayindan kaldırıldı[/QU Adanali ve turk mali kendi gunlerini 1cilikle kapamislardi.ozellikle adanali 10 ratingi gecmis bir dizi.lutfen emeye saygi goster.goreceksin m.yuzyil 5haftaya kalmaz yerini hababam uzaya kaptiricak.bi de sozunu unutma.m.y.in ozetinin yarisi kadar rating almayacak dedin.
uyan dızının konusuna tıplerıne bı bak tayfun guneyer 20 yıllık esprılerını cevırıp cevırıp yapacak
eskı reytıng sırketının sacmalık oldugu aha bu tabloyla dahada bellı oldu. Yemekteyıze 11 vermıs adanalıya 18 sbtten daha betermıs![]()
)
evet abi kral benimArkadaşlar cevap yazılabilecek çok malzeme var yazılarınızda ama ben S.G.A.T.'ın ekmeğine daha fazla yağ sürmemek için susuyorum. Çünkü adam işi biliyor, kimin nerede hassas noktası var, oraya sürüklüyor konuyu, siz de pek itiraz etmiyorsunuz bu duruma.
Kralsın S.G.A.T. ( ! )
Suskunlar ve Ustura Kemal'den umitliyim, bunlarin disinda belki ucurum fena gitmez. Baskada basarili olabilecek dizi goremiyorum yeni baslayan yada baslayacak olanlardan. Ancak yeni sezona iyi projeler gelecektir.