Yeni Dizilerden Hangisi Zirveye Oynar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,915
Puanı
1,061
Ozellikle SHOW tv'de Simdilerde Yeni dizi ruzgarlari esiyor.Yeni Dizi Suskunlarin ilk bolumuyle 6 ratingi gecmesi acaba zirveye oynarmi?sorularini akla getiriyor.Peki yeni dizilerden Hangisi zirveye oynaya bilir?

suskunlar olabilir onun dışındaki show daki dizilerin hepsi hüsrana uğrayacak

Suskunlar olabilir tabi, ben haftalar öncesinden (tam tarihini bilmiyorum) Suskunlar'ın oturaklı dizileri geçeceğini söylemiştim, hala da arkasındayım bu görüşümün. Ama Suskunlar'ın reyting başarısı Suskunlar'ı sevdiğim, beğendiğim vs. anlamına gelmiyor, yanlış anlaşılmasın. :)

Suskunlar olabilir tabi, ben haftalar öncesinden (tam tarihini bilmiyorum) Suskunlar'ın oturaklı dizileri geçeceğini söylemiştim, hala da arkasındayım bu görüşümün. Ama Suskunlar'ın reyting başarısı Suskunlar'ı sevdiğim, beğendiğim vs. anlamına gelmiyor, yanlış anlaşılmasın. :)

Suskunların 1. olabilmesi için diğer iki dizinin yayınlanmaması gerekir... Bu sezon sonuna kadar birinci olması çok zor. Ama Fatmagül haziranda final yapacak... Eylülde nasıl bir tablo oluşur bilinmez...

süpriz yapıp birinci olurmu die düsündüm maçda var vadi ve fatma gülde var maç olmasa izleyici kitlesini artırabilir ama maç oldugundan birinci olma ihtimali %0

aynen bi de özetli yayınlanıyo galiba. reytingleri düşebilir

Arkadaşlar günün birinde zirvede yer alabilir bence, ilk bölümü itibariyle ilgi uyandırdı sonuçta, bu bölüm yükseleceği her halukarda garanti. Bu yükselişin 12'leri bulmayacağının bir kanıtı yok kanımca. Reyting çıtası bu kadar düşmüşken birinci olması absürt olmaz.

Fatmagül ve KVP yayinlandigi sürece zirvede yer alamaz Suskunlar bence. Ama Eylül ayinda sürpriz yapip zirvede yer alabilir bu temposunu sürdürürse

fatmagül birinci
suskunlar ikinci
vadi maçtan dolayı yayınlanmaz..

kendim de konuyu cevaplayayim.bence de yeni dizilerden zirveye suskunlar yaklasacak.bi de sezonun surprizini hababam uzay yapa bilir.arkadaslar dalga geciyodu ama bence m.yuzyili gecebilirler.cunki senarist t.guneyerin dizilerinin cogu ilk bolumlerinde buyuk rating aldi.

kendim de konuyu cevaplayayim.bence de yeni dizilerden zirveye suskunlar yaklasacak.bi de sezonun surprizini hababam uzay yapa bilir.arkadaslar dalga geciyodu ama bence m.yuzyili gecebilirler.cunki senarist t.guneyerin dizilerinin cogu ilk bolumlerinde buyuk rating aldi.

:D he :D görücez kardes tayfun güney en fazla 25 bölüm oynadi sonra yayindan kaldirildi dizi görücez

bugünü yaz m.yüzyil özetenini yarisi kadar reyting alirsa helal dicem :)

tayfun güney hiçbir dizisi tutmadi ve yayindan kaldırıldı

:D he :D görücez kardes tayfun güney en fazla 25 bölüm oynadi sonra yayindan kaldirildi dizi görücez

bugünü yaz m.yüzyil özetenini yarisi kadar reyting alirsa helal dicem :)

tayfun güney hiçbir dizisi tutmadi ve yayindan kaldırıldı

yok artık hiçbir dizisi tutmadı mı :d

Forum İstatistikleri

Konular
173,091
Üyeler
8,483
Son Üye
justking