Ozellikle SHOW tv'de Simdilerde Yeni dizi ruzgarlari esiyor.Yeni Dizi Suskunlarin ilk bolumuyle 6 ratingi gecmesi acaba zirveye oynarmi?sorularini akla getiriyor.Peki yeni dizilerden Hangisi zirveye oynaya bilir?
bence suskunlar gelen hafta 1-ci olucak.ucurumda bir az ilerliyicek
Suskunlar olabilir tabi, ben haftalar öncesinden (tam tarihini bilmiyorum) Suskunlar'ın oturaklı dizileri geçeceğini söylemiştim, hala da arkasındayım bu görüşümün. Ama Suskunlar'ın reyting başarısı Suskunlar'ı sevdiğim, beğendiğim vs. anlamına gelmiyor, yanlış anlaşılmasın.![]()
maç olmasa 1.mi olcak
imkani yok vadi veya fatma gül olur ama bu dizi 2cilige yükselebilir fatma gül reytinglerini çalabilir
ee niye maç var diyon o zaman
süpriz yapıp birinci olurmu die düsündüm maçda var vadi ve fatma gülde var maç olmasa izleyici kitlesini artırabilir ama maç oldugundan birinci olma ihtimali %0
maç olmasa 1.mi olcak[/QU bence de suskunlarin vadiyi gecmesi zor.ama dogruya dogru. vadiyi cok zorlayacak bu dizi.vadinin ve fatmagul bu dizi yuzunden buyuk ihtimal10rating barajini gecemeyecek.benden soylemesi.takas
fatmagül birinci
suskunlar ikinci
vadi maçtan dolayı yayınlanmaz..
kendim de konuyu cevaplayayim.bence de yeni dizilerden zirveye suskunlar yaklasacak.bi de sezonun surprizini hababam uzay yapa bilir.arkadaslar dalga geciyodu ama bence m.yuzyili gecebilirler.cunki senarist t.guneyerin dizilerinin cogu ilk bolumlerinde buyuk rating aldi.
fatmagül birinci
suskunlar ikinci
vadi maçtan dolayı yayınlanmaz..[/QU vadinin macla ne alakasi var?
he
görücez kardes tayfun güney en fazla 25 bölüm oynadi sonra yayindan kaldirildi dizi görücez
bugünü yaz m.yüzyil özetenini yarisi kadar reyting alirsa helal dicem
tayfun güney hiçbir dizisi tutmadi ve yayindan kaldırıldı