eTV Yeni Dizi | '13' Çarşamba 23.00'te eTV'de Başlıyor!

Ben yer almıyorum, 13 bölümü görebilir mi şüpheli

Aksine sen yer alsan görür müydü orası şüpheli. Şimdi adın yazmıyor diye olmayacaksın anlamına gelmez ama bunun için diziyi düzenli takip etmen lazım.
@dizimedya banlanmasa çogalabilirdi @Aserat ben müdahale yapiyim dedim @Aserat dizimedya kabul etmedi senaryosunu başka bir kanala yollamaya çalıştı ve banlandi @Aserat başarılar

Ben daha şimdi gördüm konuyu başarılar dilerim.
@Aserat

Ben de Yürüyen Ölüler 3. sezon ve Oyun Of The Forum'a devam ederim yazın. Oyun Of The Forum'da fantazilerimi yazıya döküyordum, bu sezon @xBUGRAx ve @MasacRE-'ye tecavüz yazacağım güzel başlayacak.
@Çiğdem- @cookies

@xemrexxx ile dizi yaz @Çiğdem- hakkında

Mesela Karlar Ülkesinin kötü kraliçesinin kızı olan Çiğdem gönlünü Güneş Ülkesinin sarayının bahçivanı olan @Harunnn60 a kaptırır
Ama @Harunnn60 a aşık olan başka biri daha vardır... @serhatt

Yaz için wattpadde planlarım var

Kıbrısın 50 tonu diye bişi yazıyom devam ettirmem lazım. Bi de @Çiğdem- in Seksi dilencisini baştan yazmam lazım
Ya ben de Yürüyen Ölüler'de biraz format değiştirip orada yayınlasam ilgi görür mü acaba geçen yaz forumda bayağı ilgi gördü çünkü.

Ya ben de Yürüyen Ölüler'de biraz format değiştirip orada yayınlasam ilgi görür mü acaba geçen yaz forumda bayağı ilgi gördü çünkü.
Görebilir wattpad badboy dışında hikaye arıyor

Görebilir wattpad badboy dışında hikaye arıyor
Ramazanda yazma Allah aşkına forum ceza yermiş yada yayınladığın kanal 7 yıl sonra belgesel ceza @cookies Senin 2014 te yazdığın dizi gibi olmasın Dizimedyanın dizisini uyardım erotikliğini azalt
Azaltması bend360e Dizisini gece yarısına attım oda kabul etmedi sonunda banlandı @mrt-06