Yeni Bir Program Başlıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,767
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
Bu Program Her Hafta Dizilerin Akıllarda Kalan Sahnelerinden Oluşacak.

Tabi ben tüm dizileri takip etmediğim için bana yardımcı olacak bir kaç kişide lazım.

Katılmak İsteyenler Varsa Yazsınlar :)

@Ahmad , @Billy Kane , @EveN , @Harunnn60 , @mrt-06 , @kvp-medya , @sokak sanati , @beyazsoy , @Canol , @Arslan Bey , @sürgünüm , @Yakamoz-Asi , @ABAY_06 , @legolas9900 ,@sMt45 , @cookies , @XanTier , @xemrexxx , @Hafız , @xBUGRAx , @semre , @dizi kolik , @takas , @dizi kolik , @pompy @Bully

ben hiç izlemiyorum diğer arkadaşlar yardimci olsun. emre my yi günde uckez izliyormus o yardimci olur

aaa şefkat tepeyi izlemiyin mi sen feto amcandan izin aldın mı bırakmak içim?
bırakmak için izlemek lazım. dizinin alehine tonlarca başlık ve mesaj almışım. kendini benle mi karistiyon benim. biri beni Gülen düşmanı ilan eder biri izin alıyor der. ortasında bulaşak mı)))

bırakmak için izlemek lazım. dizinin alehine tonlarca başlık ve mesaj almışım. kendini benle mi karistiyon benim. biri beni Gülen düşmanı ilan eder biri izin alıyor der. ortasında bulaşak mı)))
eee panpa çok karışık bir insansın haziran ayında forumdan giderkene vadiyi kötülersin eylül de dönünce vadi 1 numaralı dizin olur:))))

eee panpa çok karışık bir insansın haziran ayında forumdan giderkene vadiyi kötülersin eylül de dönünce vadi 1 numaralı dizin olur:))))
hacı ben karışık degilim sen çok duzsun))) senaryo kötüyken elestiririm duzelince overim. . emel my için ilk başlarda senaryo ve oyunculuğu elestirdim mi

senin beni anlaman imkansız çünkü kalıplar içindesin)))

hacı ben karışık degilim sen çok duzsun))) senaryo kötüyken elestiririm duzelince overim. . emel my için ilk başlarda senaryo ve oyunculuğu elestirdim mi

senin beni anlaman imkansız çünkü kalıplar içindesin)))
my nin başlarında foruma üye değilmişin ki dolayısıyla mesajlarında göremeyiz durumu ee senin iç dünyanı da bilemeyeceğimden my ye ne demişsin senin iblecğein iş :))))

Allah a şükür kalıp içindeyim ya sürekli kalıplara saldırsaydım :)))

my nin başlarında foruma üye değilmişin ki dolayısıyla mesajlarında göremeyiz durumu ee senin iç dünyanı da bilemeyeceğimden my ye ne demişsin senin iblecğein iş :))))

Allah a şükür kalıp içindeyim ya sürekli kalıplara saldırsaydım :)))
kalıp içinde olmakla ocunuyorsun sana hiç bişey fayda etmez

)))