13'e kadar gider@Hobbit 'cim , sen diziye gelene kadar - dizi yayindan kalkar gibi . son reytingler .
13'e kadar gider@Hobbit 'cim , sen diziye gelene kadar - dizi yayindan kalkar gibi . son reytingler .
oyleyse , umarim devam eder13'e kadar gider
Bu kıvırcık marul nasıl ulaşıyor bu sonuçlara? Bu adamın nasıl bağlantıları var böyle?
Belli kişilere gönderiliyor diye biliyorum. İlk 100 açık bir şekilde yayınlanmıyor sadece. Sende araştırsan bulursun aslında. İlk 10 her zaman veriliyor.Bu kıvırcık marul nasıl ulaşıyor bu sonuçlara? Bu adamın nasıl bağlantıları var böyle?
Özel atıyorlar ona.Bu kıvırcık marul nasıl ulaşıyor bu sonuçlara? Bu adamın nasıl bağlantıları var böyle?
Belli kişilere gönderiliyor diye biliyorum.
Bu adamın arkasındaki güç araştırılmalı. Rahatsız oldum.Özel atıyorlar ona.
Çatlamaya devam edebilirsin, o gücü asla öğrenemeyeceksin.Bu adamın arkasındaki güç araştırılmalı. Rahatsız oldum.
Aman onun gücü de kalsın bea. 😅Çatlamaya devam edebilirsin, o gücü asla öğrenemeyeceksin.
Gücün kimde olduğu belli.Aman onun gücü de kalsın bea. 😅
Güç bende. Başka soru? 😂🫠Gücün kimde olduğu belli.
Ne sandın akıllım. 😂
Bende var olan gücü elimden alabilecek yegâne bir insan yok. O yüzden bekliyorum. 🫠😎Sen de sıranı bekle bakalım...
Kısasa kısas...Bende var olan gücü elimden alabilecek yegâne bir insan yok. O yüzden bekliyorum. 🫠😎