10 gün2. Tur sonrasında
3. Tur ikili elemeler olacak. Yani 16 adaydan çeyrek finalistleri seçeceğiz.
Sonrasında
Çeyrek, Yarı ve Final.
Araya 2. Tur nedeni ile düello girmese tahmini 10 güne kazanan belli olacak
------
İlginç olan ne @Yakamoz-Asi ?
@Dosi Ayın Favori Üyesi’ni yapabilmek için bu şekilde ayarlamış bence10 gün
Kısa mı geldi uzun mu?10 gün
O açıdan hiç düşünmedim ama evet böylelikle aksatmaya gerek yok@Dosi Ayın Favori Üyesi’ni yapabilmek için bu şekilde ayarlamış bence
Kısa mı geldi uzun mu?
O açıdan hiç düşünmedim ama evet böylelikle aksatmaya gerek yok
Tamam her bir oylamayı 1 hafta tutup bir kaç aya bitirelim o zamanBaya bir kısa @Bully
Tamam her bir oylamayı 1 hafta tutup bir kaç aya bitirelim o zaman
24 saat olmadan 27 oy alınmış. 2 gün yeterli. Hatta kısa bile tutulabilir
Salı günü hemen açamam. Biraz beklenir gibi o. O zamanki iş ortamıma bağlı düello olmasa bile belki Salı akşamı yaparım. Çarşamba çok yoğun olmayacağım gibi
Anketlerde her zaman planlama önemli normal sürece göre sadece 2-3 gün eksik çünkü biz sadece 1 tur azalttıkSenin iṣine karıṣmak ne haddime adminim. bu anketler senden sorulur zaten. @Bully 'nin dediği gibi sen hesap kitap yapmıṣsındır.
Anketlerde her zaman planlama önemli normal sürece göre sadece 2-3 gün eksik çünkü biz sadece 1 tur azalttık
Aslında konuyu açarken benim açmayı düşündüğüm zamanlama önümüzdeki haftaydı ama herkes hadi başlat deyince nerdeyse bir hafta öne alındıAy sonu bitecek anladım tamamdır.
Aslında konuyu açarken benim açmayı düşündüğüm zamanlama önümüzdeki haftaydı ama herkes hadi başlat deyince nerdeyse bir hafta öne alındı
Haklısın. Normalde hep sene sonuna doğru yapılıyordu ve insanlar son aylara bakıyor.Ama iyi oldu erken baṣlaması. Seneyi bitirir bitirmez yapıyoruz. Her ṣey taze. Akılda. Yani kimim ne yaptığı, ne emek verdiği, ne etki ettiği vs daha akıllarda. Ben ṣahsen biraz da ona göre oy veriyorum.
Haklısın. Normalde hep sene sonuna doğru yapılıyordu ve insanlar son aylara bakıyor.
Bundan sonra böyle yaparız (gerçi geçen senede erken başlamıştım ama malum olaylardan dolayı sonbahara kaldı)
Benim icraatları mercek altına almıştın. 100 gün mü ne. Artı alıyorum senden daima demi? (son yaptığım durumda pozitif malum ) @BullyTekrarı olmaması dileğiyle.
Evet sene baṣı olması harika olur.
Benim icraatları mercek altına almıştın. 100 gün mü ne. Artı alıyorum senden daima demi? (son yaptığım durumda pozitif malum ) @Bully
Acaba hangisiSen ilk birkaç günde tüm CEOların 100 günlük icraatlerine taṣ çıkarttın. Hesap kitap tutmuyorum, biliyorum çünkü etki edersin. Bir tanesine çok sevindim ama o bende kalsın.
Acaba hangisi
Şu son yaptığım mi?
Yarım saattir şarjım 2. İnmedi
Gidip takayım. Uyumadan damlarım yine buraya
Yazılmamış bir şeyÖzelden yazarım.