Çok kötü bir elenme oldu. Son dakika gittin :/Kaç senelik üyeyim, 2. turda yediler beni.![]()
Çok kötü bir elenme oldu. Son dakika gittin :/Kaç senelik üyeyim, 2. turda yediler beni.![]()
Farkettim ya, aynı oy aldık ama ilk turda benim oy düşük olduğu için elendim.Çok kötü bir elenme oldu. Son dakika gittin :/
Hayır. Bende öyle kurallar yokFarkettim ya, aynı oy aldık ama ilk turda benim oy düşük olduğu için elendim.![]()
Yok artık, ben 12-12'ye olarak hatırlıyordum.Hayır. Bende öyle kurallar yok
İlk zamanlar eşitlikte tur atlarsın ama ikili elemeye geçeceksek düello oluyor.
Eşittiniz ama etiketler çok yaptık sonra burun farkı ile seni geçmiş oldu![]()
Ohooo hiç merak etmez mi insanYok artık, ben 12-12'ye olarak hatırlıyordum.![]()
Hayır, tur bittikten sonra baktım diye hatırlıyorum.Ohooo hiç merak etmez mi insanbir sürü uğraştık anket için
![]()
Tur bitmeden tamamlandı. Süre uzatmadık diye kaldı aklımda ama defalarca konuda anketler yaptıkHayır, tur bittikten sonra baktım diye hatırlıyorum.![]()
Sen hepten bana yüklersin artık etkinlikleriBu etkinlik sonrası ben dinlenmeye çekilirim. Sonrasında Eski bir etkinliği raftan indirme zamanı.
Kolları sıva @Bully bu kez %80 sen %20 ben yaparız gibi sıradaki etkinlikte![]()
![]()
Niye hiç ara veremiyorum. Sürekli bir şey çıkıyor sjjsjsjjsjsSen hepten bana yüklersin artık etkinlikleriDinlen bakalım, hakkın.
80'e 20 100'e 0'dan iyidir elbet![]()
Perşembe okul başlıyor durulurum diyordun ama elinde olmayan sebeplerden dolayı da durulamadınNiye hiç ara veremiyorum. Sürekli bir şey çıkıyor sjjsjsjjsjs
Şu an sadece 3 etkinlik var
Biri sonbahara kalsın. Birisi benim göz ağrım. Kendi yarattığım bir etkinlik. Ona ayrı yoğunlaşırım![]()
Aaa o ara duruldum yaPerşembe okul başlıyor durulurum diyordun ama elinde olmayan sebeplerden dolayı da durulamadın
Şu an sadece 3 dersin, sonradan başka etkinlikler de yaratırsın sen
Göz ağrın olan etkinliği sadece sen mi yapacaksın?![]()
Ben çok bi durulma göremedimAaa o ara duruldum ya
Ayrıca oturulmuş bir sistem vardı. Çabuk adapte olduk yeni döneme
Bilmiyorum. O an olan duruma bakarım.
2 sene önce niyetlenmiştim olmadı. Belki yine ertelenirforumun durgun olduğu bir dönem el atarım
![]()
@Yakamoz-Asi sanki ortak nokta elenme ve tur geçme gibi olmuşTur atlayan 4 isim belli oldu gibi gibi ve hepsinin 1 ortak noktası var.
Tıpkı elenecek olan 4 üyenin ortak noktası gibi.
Netleşince yazarım
Artık oylamanın birimine dakikalar kaldı.
@Yakamoz-Asi sanki ortak nokta elenme ve tur geçme gibi olmuşaklıma bu ödülü alıyorum çünkü şu an elimde açıklamasını getirdi ama düşündüğüm ortak nokta o değil
![]()
Oylama bi bitmediSen ajan gibisin bulmuṣsundur ortak nokta.![]()
Oylama bi bitmedi
Keşke 1 saat daha eksik yapsaymışım![]()
Tur atlayan 4 isim daha önce yarı final görmüş isimler ama elenen isimler çeyrekten öteyi görememiş isimler.O kadar saat sabretmiṣsin 10 dk. dayanırsın. Ama geçenler belli oldu evet, değiṣmez.