BIG BROTHER konuştu sandım bi andaBir mesajı beğenmekle mesajı yazana katılmak aynı şey değil. Bayıldım ise değiştirilebilir bilemiyorum. Şu an bunlar deneme sürecinde zaten hangilerinin kalıp hangilerinin gideceği size bağlı.
BIG BROTHER konuştu sandım bi andaBir mesajı beğenmekle mesajı yazana katılmak aynı şey değil. Bayıldım ise değiştirilebilir bilemiyorum. Şu an bunlar deneme sürecinde zaten hangilerinin kalıp hangilerinin gideceği size bağlı.
Hayır eğer kafasına takıyorsa neden beğenmediklerini gereksiz diyerek törpüleyebilir sinirini. Zaten aklı başında olan birisi eleştiriyi kabul edergereksiz demeyelim çünkü her mesajımız beğenilecek değil ya ?
Erkek üyelere kalp atmasam iyi olur aslında. Erkekler yanlış anlayabilirler beni bir bayan olarak
Mod olmuş ve hala çocuk gibi yapıyorsa öyle şeyler o onun çocukluğudur zaten, bu karşındakine çocuk gibi inatla ve düşmanca davranmanı da gerektirmez.sen oldun işte bak kimse uğraşmıyor mis gibi beni boşver
mod olan çocuğun teki durum güncellemesine; çok boş insanlar var keşke ölseler diye birşey yazmış ne bekliyorsun düşmanlık yapan kim
boş boş konuşma çok seviyorsan onlarla konuş benimle değil
Tapatalk kullanmamak için bir sebep daha.Forumun geleceği niye böyle olsun. Dislike olayını niye abartıyorsunuz 2 sene önce de forumda vardı ve herhangi bir sorun olmadı. Sırf dislike almak için isim capsleri açıyordum ne olacak dislike alınca kan davası mı çıkacak?Hepimiz aklı başında insanlarız kara senaryolar yazmaya gerek yok.
@OzaN Tapatalk buna uyumlu değil sanırım? Sadece like var bende.
BÜYÜK HARFLERDEKİ KELİMELER '2 KEZ OKUNMASI GEREKEN ÇOK ÖNEMLİ' ANLAMLARINI taşıyor @takas cım 😉sen önce küçük harflerle adam akıllı yaz sonra kutlarsın bu ne biçim yazın şekli
Butonla bile cevap verebiliyorumtakas ya da kadirdir o zaman
zaten yeni sistemde en çok aynen butonu tutar aynen aga mesajlarını düşünürsek forumdakiButonla bile cevap verebiliyorum
nedense @RüzgarGülü ile BEN SENİNLE AYNI FİKİRDE DEĞİLİZ GÜLÜMSER GEÇERİZ@RüzgarGülü ve @ahmetbayramm bana eksi atmış, dur onları hemen kara listeye ekleyeyim de bütün mesajlarını tek tek eksileyim eksileyebildiğim kadarıyla.(Temsili forumun geleceği)
neye ikna etmeye çalışıyorsun Allah aşkına biz seni seviyoruz konuşturmaya çalışıyoruz etiketliyoruz dönüp mesaj bile yazmıyorsun kendine hiç baktın mı eskiden nasıldın şimdi nasılsın diye. 2 haftadır 50 kez etiketledik seni arada bir yokluyorum ruh gibisin 2 muhabbet bile edemiyoruz gelmiş onları savunuyorsun. tekrar söylüyorum çocuk mu dersin bebek mi dersin manyak mı dersin zekası düşük mü dersin ne dersen deMod olmuş ve hala çocuk gibi yapıyorsa öyle şeyler o onun çocukluğudur zaten, bu karşındakine çocuk gibi inatla ve düşmanca davranmanı da gerektirmez.
Aynen, çok seviyorum. O yüzden sınavıma çalışmak yerine şu anda sözde mola verip seni ikna etmeye çalışıyorum.
Sadece şu lafın bile ne kadar çocuk olduğunu gösterir.
zaten yeni sistemde en çok aynen butonu tutar aynen aga mesajlarını düşünürsek forumdaki
İlk kalbini benden aldın.Beğendim de dislike umarım tartışma çıkarmaz
Sen onu birde tarayıcıma sor.Tapatalk kullanmamak için bir sebep daha.
@takas ın Tam 16 dk dır BEKLEDİĞİ SORU@Forumdash @takas @ahmetbayramm Beyler forumdaki begeni sisteminden muhabbet karakter gelisimine nasil geldi?
Ben yanlış AnlamamErkek üyelere kalp atmasam iyi olur aslında. Erkekler yanlış anlayabilirler beni bir bayan olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?