Yeni Beğeni Sistemi Devrede!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Fav10'da yeni bir yenilik akımına başlıyoruz. İlk adım olarak beğeni sistemini yeniledik.

Uzun zamandır forumda görmek istediğim bir yenilikti. Yakın zamanda Facebook da bu sisteme geçti ama aslında ondan da önce aklımdaydı ama olmamıştı, şimdiye kısmetmiş.

Şu an için dört tane beğeni türü var: Beğendim, Olmamış, Aynen ve Güldürdün

Bunları değiştirebiliriz önerilerinize göre. Görüşlerinizi bekliyoruz.

Not: Bu özelliğe bağlı bazı ek yenilikler de gelecek yakında. Türkçeleştirme vs işler de hallolacak pek tabii.

İyi günlerde kullanalım.

10dan fazla beğeni seçeneği vardı onları bir deneseydik. Gökkuşağı ne alakaydı merak ettim
bir hafta diğerlerini deneyelim

Zuckerberg senden önce davranmış admin
Şaka bir yana oldukça beğendim eline sağlık. Özellikle "Aynen" butonunu sık sık kullanırım. Senden ricam "yav he he" butonunu da getirmen zira çok lazım oluyor

Böyle bir yeniliğe ihtiyaç vardı. Bende sevdim özelliği.

Hayırlı olsun.

Olmamasını istediğim bir özellikti, keşke de olmasaydı. Eskisi gibi 'Beğen' yapmak daha samimi ve iyiydi, böyle şeyleri hem sevmiyorum hem başka neden de var yani. Neyse hayırlı olsun.

Umarım eklenti bozulur.

Demiştim. Ben sana demiştim.

laf olsun diye demiyorum ama çok saçma ve gereksiz bir uygulama oldu
burası facebook değil forum mis gibi beğen geç butonu vardı bu ne şimdi 50 tane seçenek var bununla mı uğraşacaz ah admin ah ne gerek var ki buna birşeyde basit ve klasik kalsın olmaz mı

@OzaN profil mesajında belirtmiştim de bence kalpli ve sert bakan ifadelerde olmalı bu yeni beğeni butonu sisteminde...

Sonunda benim gibi düşünen birisi, tamamıyla katılıyorum.

İlk cümlyi okudum, bastım eksiyi.

güldürdün kısmınında zıttı olsun bence @OzaN komik değildi
gibisinden

Ben de bu şekilde düşünüyorum, insanlar yoruma değil kişiye göre geçip dislike atıp gidecek. Gel de kavga etme yani, benim için tartışma meselesi çıktı resmen.

Ben de bu şekilde düşünüyorum, insanlar yoruma değil kişiye göre geçip dislike atıp gidecek. Gel de kavga etme yani, benim için tartışma meselesi çıktı resmen.
al işte sevmediğim gereksiz bir tip beğenmedim demiş gelde sinirlenme

Aynen facebooktakilerle eş değer olmalı. Sonuçta burası sosyal platform
çok meraklıysanız gidin facebook a burası bir forum aslına uygun ve sade olmalı her zaman

Yaa öyle deme şimdi. Ben benı güldüren yorumlara beğen demek zorundaydım. Bak bu yorumun mesela beni güldürdü ama beğen demek zorunda kalacaktım. Böylesi güzel oldu gerçek duygumu, düşüncemi gösterdim bir nebzede olsa