- Reaksiyon puanı
- 67,667
- Puanı
- 1,060
Üzüldüm böyle yapmalarına.Ay bende onu diyorum ya kimsenin mi dikkatini çekmez bu bir iş yapıyorlar o da yarım yamalak
Üzüldüm böyle yapmalarına.Ay bende onu diyorum ya kimsenin mi dikkatini çekmez bu bir iş yapıyorlar o da yarım yamalak
Ama görünen o ki tek Perihan Abla'ya yaptılar bunu zaten YouTube ye bile yüklemek için gönülsüzlerdiÜzüldüm böyle yapmalarına.
O yüklediklerini de kaldırırlar kesin.Ama görünen o ki tek Perihan Abla'ya yaptılar bunu zaten YouTube ye bile yüklemek için gönülsüzlerdi
Yükledikleri zaten kayıt eskiden kayıt yapanlar yüklemiş dizinin içinde eski reklamlar var 2008 yılında da yayınlamışlardı iki hafta sonra diziyi kestiler sonra geçenlerde diziyi izlerken fark ettim farklı saatlerde yayınlanmış haber saatine yakın şaşırdım hatta nasıl denk gelmedim diye diziyi çocuk oyuncağına cevirmişler resmen ben de Perihan Abla google de üst sıralarda izlenme oranını bilemem tabii kiO yüklediklerini de kaldırırlar kesin.
Sen de keşke spoiler vermeseydin.Finali keşke biz bir dizinin içindeydik mesajıyla bitmeseydi. :/
Düzelttim teşekkürler, farkında değildim.. Başım çok ağrıyor da yine.Sen de keşke spoiler vermeseydin.
Yok ya şaka yapıyorum olan oldu artık. Komedi dizilerinde spoiler o kadar önemli değil.Düzelttim teşekkürler, farkında değildim.. Başım çok ağrıyor da yine.
Olsun belki yeni başlayan varsa haya kırıklığı yaşatmıyım.Yok ya şaka yapıyorum olan oldu artık. Komedi dizilerinde spoiler o kadar önemli değil.
Ben başlamayı planlıyordum.. Neyse çok eski olmasına rağmen yine izlerim herhalde hem süreleri kısa hem de herkes çok seviyor.Olsun belki yeni başlayan varsa haya kırıklığı yaşatmıyım.