Ara vermiştim. Hepsini birden izleyeceğim bir ara. O ara sezon finalini de izlemiş olurum. İzlemekten kopamayacağım bir iş. Edebiyat tutkusu, edepli olmak. Bambaşka bir olay. Lise'deki bazı öğretmenlerime tavsiye bile ettim, o derece. Edebiyatçı dediğin mesela, izleyecek bu diziyi. Böyle bir dizi her zaman gelmiyor.
İzledim. Çok beğendim bölümü. Özellikle Nuri Pakdil'in Cevat'a devrimci duruşu sahnesi çok iyiydi. Son sahne de meraklandırıcıydı. Akif İnan'ın da gelmesi çok iyi oldu.
Öğrencilik yıllarının olmaması kötü olmuş.Keşke ikisini bir arada göstermek yerine ilk önce öğrencilik yıllarından başlatıp sonradan ileri sarsalardı.Gerçi senaristlerin bir bildiği vardır.Dizinin 2.sezonunda sadece 1974 yılı anlatılacakmış. 1958, yani öğrencilik yılları artık yokmuş. Ayrıca oyuncular kendi bıyıklarıyla oynuyormuş.Bir de artık Maraş Olayları'na da değinilecekmiş ve bol bol aksiyon olacakmış. @Billy Kane @Arslan Bey @BuraK
Uraz Kaygılaroğlu bir röportajda izleyicinin iki zaman arasında kafasının karıştığını ve bu yüzden gelen istekler doğrultusunda sadece 1974'ü yapacaklarını söyledi.Öğrencilik yıllarının olmaması kötü olmuş.Keşke ikisini bir arada göstermek yerine ilk önce öğrencilik yıllarından başlatıp sonradan ileri sarsalardı.Gerçi senaristlerin bir bildiği vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?