Gülben olmadan haber edebilse keşke kendini.İnsanlık ölmemiş dedirtti.
Gülben olmadan haber edebilse keşke kendini.İnsanlık ölmemiş dedirtti.
İtiraf ediyorum ekşiden arakladım ,yoksa kafamı hiç yormam bu tür haberlerle.Çok teşekkür ederim gerçekleri haykırmışsın ben çok yorulmuştum...
Olsun aynı düşüncedesin sonuçta.İtiraf ediyorum ekşiden arakladım ,yoksa kafamı hiç yormam bu tür haberlerle.
Konuya yorum yapan tüm kişileri sırayla etiketledim.İyi olmuş eline sağlık canım juri başkanım.😘Yeşim Salkım eleştirip beni etiketlemek. Hakettin olmamışı
Yeşim en son İstanbul"lu gelinde ve Kocamın Ailesinde oynadı. Dizilerde efsane olarak devam ediyor.
Kral TV kocasınınken ekrana çıkabiliyordu şimdi de Gülben sayesinde anca hiçbir zaman kendi başına bir yerlere gelemedi.Gülben olmadan haber edebilse keşke kendini.
kral tv hangi eşinindi?Kral TV kocasınınken ekrana çıkabiliyordu şimdi de Gülben sayesinde anca hiçbir zaman kendi başına bir yerlere gelemedi.
Hakan Uzan işte delirmesinin sebebi.kral tv hangi eşinindi?
Konuya yorum yapan tüm kişileri sırayla etiketledim.İyi olmuş eline sağlık canım juri başkanım.😘
Ben hiç sevmem Gülbeni ama haklısın. Bu kadın eleştirileri ile Gülbeni büyüttü. Bence sussa biraz iyi olurdu. Görmezden gelmek en iyisi.Gülben ergen nefreti üzerinden tekrar popüler olmaya çalışıyor. 90'larda yaptığı 3-4 güzel şarkı var onun haricinde tarihin tozlu sayfalarına kaldırılmışken iddia ettiği aldatılma olayını ranta çevirme teşebbüsünde bulundu bence amacı yüzünü hatırlatıp belki birkaç proje kapabilmekti aradan kaç sene geçtikten sonra bunlarla ekranı işgal etmesinin başka açıklaması olamaz sürekli ben evlendim ben evlendim diye hava atıyor bana ne arkadaşım senin evlenmenden o kadar evlendiysen bi o kadar da boşandın niye boşandın bir de onu anlat hele. @offensive @vadikızı @sokak sanati @xBUGRAx @anniegrant @Harunnn60 @Forumdash @batuhankaralar @alperuz
Gülben ergen nefreti üzerinden tekrar popüler olmaya çalışıyor. 90'larda yaptığı 3-4 güzel şarkı var onun haricinde tarihin tozlu sayfalarına kaldırılmışken iddia ettiği aldatılma olayını ranta çevirme teşebbüsünde bulundu bence amacı yüzünü hatırlatıp belki birkaç proje kapabilmekti aradan kaç sene geçtikten sonra bunlarla ekranı işgal etmesinin başka açıklaması olamaz sürekli ben evlendim ben evlendim diye hava atıyor bana ne arkadaşım senin evlenmenden o kadar evlendiysen bi o kadar da boşandın niye boşandın bir de onu anlat hele. @offensive @vadikızı @sokak sanati @xBUGRAx @anniegrant @Harunnn60 @Forumdash @batuhankaralar @alperuz
Takip ettiğiniz bir Radyo programı var mı?Şarkılar yapıyor ama dinlenmiyor neden çünkü sürekli Gülben gülben bıktırdı biraz düşünüp işine baksa keşke
Gülben'in canı: Hayır yanmadım. @xBUGRAx
Yeşim Salkım bu dünyaya, Gülben'e laf atıp prim kasmak için gelmiş bence.Gülben'de tanı Top20'ye girmek için Hakan Uzan'ı ayartmış.
Yeşim Salkım bu dünyaya, Gülben'e laf atıp prim kasmak için gelmiş bence.
Yeşim Salkım bu dünyaya, Gülben'e laf atıp prim kasmak için gelmiş bence.
Gülben dışında birine laf edebiliyor muymuş, ben şok.Gülben değil sadece. Hande'ede laf atmış. O kadın CD şarkıcısı canlı performans yapamaz demiş @Forumdash
Kendini Holivud'da (Hollywood yazmaya içim el vermedi. ) zannediyo zaar.Bir de coğrafya kaderdir demiş programda sen başka bir ülkede bu vasıfla ne yapardın acaba. @sokak sanati