Yeşim Salkım'dan Gülben Ergen'e Ağır Sözler!

Gülben ergen nefreti üzerinden tekrar popüler olmaya çalışıyor. 90'larda yaptığı 3-4 güzel şarkı var onun haricinde tarihin tozlu sayfalarına kaldırılmışken iddia ettiği aldatılma olayını ranta çevirme teşebbüsünde bulundu bence amacı yüzünü hatırlatıp belki birkaç proje kapabilmekti aradan kaç sene geçtikten sonra bunlarla ekranı işgal etmesinin başka açıklaması olamaz sürekli ben evlendim ben evlendim diye hava atıyor bana ne arkadaşım senin evlenmenden o kadar evlendiysen bi o kadar da boşandın niye boşandın bir de onu anlat hele. @offensive @vadikızı @sokak sanati @xBUGRAx @anniegrant @Harunnn60 @Forumdash @batuhankaralar @alperuz
Ben hiç sevmem Gülbeni ama haklısın. Bu kadın eleştirileri ile Gülbeni büyüttü. Bence sussa biraz iyi olurdu. Görmezden gelmek en iyisi. :A

Hala hıncını alamadığında böyle sürekli konuşuyor. Eğer hıncını alsa rahatlayacak. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Yeşim Salkım'in sözlerinde baştan aşağı kıskançlık seziliyor.
Gülben'in hiç bir başarısı olmamasından söz etmiş. Buna ancak gülünür. Oyunculuk ve yorumculuk başarısını geçtim yaptığı iyilikler ve sosyal projeleri herşeye bedel.
Yorumu okuyunca nedense istemsizce şu şarkıyı mırıldandım :
Kısacası lay la lay
ha ha ha hayhay diyorum :A
@xBUGRAx

Gülben ergen nefreti üzerinden tekrar popüler olmaya çalışıyor. 90'larda yaptığı 3-4 güzel şarkı var onun haricinde tarihin tozlu sayfalarına kaldırılmışken iddia ettiği aldatılma olayını ranta çevirme teşebbüsünde bulundu bence amacı yüzünü hatırlatıp belki birkaç proje kapabilmekti aradan kaç sene geçtikten sonra bunlarla ekranı işgal etmesinin başka açıklaması olamaz sürekli ben evlendim ben evlendim diye hava atıyor bana ne arkadaşım senin evlenmenden o kadar evlendiysen bi o kadar da boşandın niye boşandın bir de onu anlat hele. @offensive @vadikızı @sokak sanati @xBUGRAx @anniegrant @Harunnn60 @Forumdash @batuhankaralar @alperuz

Şarkılar yapıyor ama dinlenmiyor neden çünkü sürekli Gülben gülben bıktırdı biraz düşünüp işine baksa keşke