Haftada iki mi yayınlanıyor yoksa tek bölüm halinde mi yayınlanıyor? Eğer tekse iki haftaya ilk sezon tamamlanacak, ben de başlayayım Haziran’da izlemeye.8. BÖLÜM FRAGMANI
Haftada iki mi yayınlanıyor yoksa tek bölüm halinde mi yayınlanıyor? Eğer tekse iki haftaya ilk sezon tamamlanacak, ben de başlayayım Haziran’da izlemeye.8. BÖLÜM FRAGMANI
İlk iki hafta ikişer bölüm yayınlandı ama sonrası tek.Haftada iki mi yayınlanıyor yoksa tek bölüm halinde mi yayınlanıyor? Eğer tekse iki haftaya ilk sezon tamamlanacak, ben de başlayayım Haziran’da izlemeye.
Sezon finalinde pozitif şeyler olur mu bilmem ama süre açısından pek pozitif değilmiş 85 dakika ile.1x6 1x7 1x8 1x9
Son bölümlerde konu biraz baymaya başladı doğrusu. Özellikle sinir bozucu İzzet karakterinin büyük rol kaplaması bunda etken...
Semih de dibe vurdu iyice. Tülin ile de Mine ile de araları bozuldu. Kaç bölümdür her şey kötüye gidiyor dizide. Sezon finalinde pozitif bir şeyler olsun artık...
7/10 7/10 7/10 7/10
Gördüm onu, yerli dizi yersiz uzun diye protesto yürüyüşüne çıkmama az kaldı.Sezon finalinde pozitif şeyler olur mu bilmem ama süre açısından pek pozitif değilmiş 85 dakika ile.
Yerli dizi değil ama yerli dijital yersiz uzun. 50 dakika diye oturduk 85'lere çıktı.Gördüm onu, yerli dizi yersiz uzun diye protesto yürüyüşüne çıkmama az kaldı.