Yaz Tatili İçin Tercihiniz Hangi Ay?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok hemşerim muhabbeti vardı bir ara belki Warlord olarak oradan bir muhabbet çıkartabilirim. :D

Üniversiteler bir ülkenin geleceğidir bir kere. :( Güzelim şehri mahvediyorlar her gün. :(
Senle pek muhabbet ettiğimizi hatırlamıyorum. Belkide etmişizdir de o zamanlar forum daha bir kaynaşılktı birbirine :)

Üniversiteliler bazen çok abartıyorlar ama. Vayy nerde benim liseli zamanlarım :(

Senle pek muhabbet ettiğimizi hatırlamıyorum. Belkide etmişizdir de o zamanlar forum daha bir kaynaşılktı birbirine :)

Üniversiteliler bazen çok abartıyorlar ama. Vayy nerde benim liseli zamanlarım :(
Hayatın bir gerçeği hiçbir zaman liseli gibi olamayacağız. :( Eski eğlenceler, sorumsuzluk zamanı yok artık. :(

tatil dönemim;
eylül ekim kasım aralık ocak şubat mart nisan mayıs ve haziranın ilk yarısı :D
Aga öyle bir yazmışsın ki millet her ay tatil yapıyosun sanacak çocuk okula gidiyo millet :F

Ben şu anda hayatımda evden başka bir tatil yeri görmedim yaz ayları tatile girerim ama hiç havuza falan girmedim. Kısmet olursa İnşallah evlenince karımla çocuklarımla tatile gideriz ama Uşağa. Uşakta kadınlarla erkekler ayrı :D

evet hatta hatta bursadan trabzona ceset tasiyorlar otobuslerle biliyormuydun ? otobustekilerin haberi yok bagajda ceset oldugundan bana dedem soylemisti baya oluyormus :(
@eros bursada yesillik kaldimi 😱 artik her yer ev her yer ev :(
Tabikide fakat eskisi kadar değil.
na3evysa.jpg