Yaz Tatili İçin Tercihiniz Hangi Ay?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bursa nın yolları Çiğdem Abla Tütüyor.
Gel bak öyle değişmişki ağzın açık olacak
Giresun:479.000
Bursa :3.000.123
Bursa kalabalık olmuş baya fakat yeşillik aynı. [emoji4]
2 yıl önce gelmiştim geçen yıl gelemedim stajım eylül ayındaydı
bursanın mudanya tarafına geliyorum zaten bursanın yarısı karadeniz halkı cnm :kiki::kiki:
bizim buralalarda evlenenler ya istanbula yada bursaya gidiyorlar bu 2 şehirde çok fazla karadeniz halkı vardır bursa bizim akrdeş ilimiz bence doğasıyla deniziyle falan 🙂
🙂

bursanın mudanya tarafına geliyorum zaten bursanın yarısı karadeniz halkı cnm :kiki::kiki:
bizim buralalarda evlenenler ya istanbula yada bursaya gidiyorlar bu 2 şehirde çok fazla karadeniz halkı vardır bursa bizim akrdeş ilimiz bence doğasıyla deniziyle falan 🙂
🙂
Mudanya da çok değişti fakat nüfus fazla değil oranın,ben en çok
Kumsaz,Eşkel,Trilye,Burgaz, Güzelyalı, Zeytinbağı'nı seviyorum.

Mudanya da çok değişti fakat nüfus fazla değil oranın,ben en çok
Kumsaz,Eşkel,Trilye,Burgaz, Güzelyalı, Zeytinbağı'nı seviyorum.
bilmiyorum fazla oralaları osman gazimi ne oraya gtmiştik sonra uludağada gitmiştik bir ara kayak yapmaya çalıstım ama yüzmede olan başarımı orda gösteremedim :kiki::kiki:

🙂
evet hatta hatta bursadan trabzona ceset tasiyorlar otobuslerle biliyormuydun ? otobustekilerin haberi yok bagajda ceset oldugundan bana dedem soylemisti baya oluyormus :(
@eros bursada yesillik kaldimi 😱 artik her yer ev her yer ev :(

evet hatta hatta bursadan trabzona ceset tasiyorlar otobuslerle biliyormuydun ? otobustekilerin haberi yok bagajda ceset oldugundan bana dedem soylemisti baya oluyormus :(
@eros bursada yesillik kaldimi 😱 artik her yer ev her yer ev :(
mudanya tarafında deniz ve ormanlık baya vardı ama @eros değişti mudanya diyor bakalım bu yıl gidip görebilicekmiyim 🙂
🙂
cesetmi taşıyorlar ben oturamam orda uyuyamamda korkarım 😱
😱😱
😱😱
😱

mudanya tarafında deniz ve ormanlık baya vardı ama @eros değişti mudanya diyor bakalım bu yıl gidip görebilicekmiyim 🙂
🙂
cesetmi taşıyorlar ben oturamam orda uyuyamamda korkarım 😱
😱😱
😱😱
😱

yok be artik doğru dürüst agac kalmadi @eros bursadami oturuyor

evet ceset benim dedemin arkadaslari yapiyomus banada o anlatmisti :( :( Cok kötu bi sey cenaze tasimaciligini otobusle yapiyolar

yok be artik doğru dürüst agac kalmadi @eros bursadami oturuyor

evet ceset benim dedemin arkadaslari yapiyomus banada o anlatmisti :( :( Cok kötu bi sey cenaze tasimaciligini otobusle yapiyolar
benim burnum çok hassastır ehrtürlü kokuyu ayırt eder ceset kokusunu hemen alır şikayet ederim ben :kiki::kiki:

Üniversitelilerden umudu kesip liselileri deneyecek bu arkadaş :D

Şimdi liselilerle toplanıp Dota oynacağız falan deme yemem bunu :F
Ya arkadaş 2. hafta sonu döndük sap gibi ya tamda liselilerin sınavları bitmiş tatil şenlemişti, istemeye istemeye döndüm. :( Liselilerin sınavı bitmesi ailecek gelmelerine sebep olmakta. :( Üstüne bizim dersler erken bittiydi, Ünililerde o tarihte gelmeye başlamış tı hep kuzen yüzünden illa işe giricek :( İçin çok dolu. :D

Tatildeyken bilgisayarın başında durulmaz. :Z

benim burnum çok hassastır ehrtürlü kokuyu ayırt eder ceset kokusunu hemen alır şikayet ederim ben :kiki::kiki:
valla bilmiyorum ama yukariya koku nasil ciksin bagajin derinliklerine koyuyolarmis tur sirketlerininde haberi oluyomus yani cok var bursada yasayip ölen trabzona tasinan cesetler :(

valla bilmiyorum ama yukariya koku nasil ciksin bagajin derinliklerine koyuyolarmis tur sirketlerininde haberi oluyomus yani cok var bursada yasayip ölen trabzona tasinan cesetler :(
bursaya burdan direk otobüs yokki otobüsle istanbula gidiyoruz ordan gemiyle geçiyoruz bursaya hatta bursaya yaz mevsimi haric uçak bile yok yine istanbula gidip ordan gemiyle bursaya geçiyoruz 🙂
🙂

Ya arkadaş 2. hafta sonu döndük sap gibi ya tamda liselilerin sınavları bitmiş tatil şenlemişti, istemeye istemeye döndüm. :( Liselilerin sınavı bitmesi ailecek gelmelerine sebep olmakta. :( Üstüne bizim dersler erken bittiydi, Ünililerde o tarihte gelmeye başlamış tı hep kuzen yüzünden illa işe giricek :( İçin çok dolu. :D

Tatildeyken bilgisayarın başında durulmaz. :Z
Çok büyük bir fırsat tepmişsiniz aslında. Tamda sınav bitiminde stresli kızlarla önce sınav hakkında görüş istişare edip sonra farklı şeyler yapılabilirdi. Bu bayramdan sonra da tatil yerleri yine yeniden coşacaktır aslında tam zamanı geliyor. Hatay/Arsuz önerebilirim :D

Çok büyük bir fırsat tepmişsiniz aslında. Tamda sınav bitiminde stresli kızlarla önce sınav hakkında görüş istişare edip sonra farklı şeyler yapılabilirdi. Bu bayramdan sonra da tatil yerleri yine yeniden coşacaktır aslında tam zamanı geliyor. Hatay/Arsuz önerebilirim :D
Forumda bir Hatay'lı vardı o senmiydin acaba ya, başka biri daha mı vardı yoksa. :D

Fırsat derken, arkadaşlık sahil aktiviteleri olsun demek istedim. :D İlk gittiğimizde yaşlı teyze amcalardan başka kimse yoktu, ondan şikayette bulundum. :(

biz hep görleden gittiğimiz için trabzondan olduğunuda bilmiyordum ama ben uçaktan korkuyorum oyüzden stanbula otobüsle gidiyorum 16 saat falan onu çekiyorum işte 🙂
🙂

ha sen yanlis anladin heralde burdan otobus var ucak yok bursada hava alani yok cunku. burdan bursa 19 saat :T

Forumda bir Hatay'lı vardı o senmiydin acaba ya, başka biri daha mı vardı yoksa. :D

Fırsat derken, arkadaşlık sahil aktiviteleri olsun demek istedim. :D İlk gittiğimizde yaşlı teyze amcalardan başka kimse yoktu, ondan şikayette bulundum. :(
Belki başka Hataylı olabilir forumda. Ben Hatay-Ankara karışık biraz :)

Zaten bende arkadaşlığı kastettim, üniversiteli bir gencin başka bir amacı olamaz zaten :)

Belki başka Hataylı olabilir forumda. Ben Hatay-Ankara karışık biraz :)

Zaten bende arkadaşlığı kastettim, üniversiteli bir gencin başka bir amacı olamaz zaten :)
Yok hemşerim muhabbeti vardı bir ara belki Warlord olarak oradan bir muhabbet çıkartabilirim. :D

Üniversiteler bir ülkenin geleceğidir bir kere. :( Güzelim şehri mahvediyorlar her gün. :(