Ekmek Teknesi'ni nereden çıkardın? Eski bölümlerini mi izleyeceksin?ayy ben normal dizi sezonunda bile bukadar türk dizisi izlemiyorum
1 yılda en fazla izlediğim sayı 5 türk dizisi oldu hiç 5 diziyi geçmedim şu yaşıma kadar ve genelde hepsi aksiyon dizileri oluyor bu yılda 5 dizi izliyordum 2 tanesi final yapıcak karadayı ve kara para aşk geriye 3 dizim kalıcak vadi, ertuğrul ve filinta bunlara yeni sezonda 2 dizi eklemeyi düşünüyorum ilki yine aksiyon eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ikincisi ise bu sefer başka komedi dizilerinden ve çocukluğumdan bayıla bayıla izlediğim bir dizi olan ekmek teknesi
yani 2 dizim biticek 2 dizi gelicek yeni yıldada 5 dizi tamamlanıcak
bu yaz hiç dizi izlemicem küçük tatlı yalancılara bakabilirdim ama tanıtımlar berbat onun yabancı orjinalini izlerim bir ara🙂🙂🙂
Ekmek Teknesi'ni nereden çıkardın? Eski bölümlerini mi izleyeceksin?
O çoktan başladı. Hafta içi her gün "Heredot Cevdet Saati" olarak yayınlanıyor. Kadir Çöpdemir yok gördüğüm kadarıyla, ama Hasan Kaçan var.hayırr trt 1 kanalında yeniden başlayacak tanıtımları çıktıya cnm
hatta hasan kaçan ve kadir çöpdemir gibi eski oyuncularla bile anlaştılar eski kadroyu kurmalarıda bir artı olucak 🙂🙂🙂
yok o ekmek teknesi değil cnm o sadece cevdet karakterine özel sikeç gibi birşey onun hikaye anlatma sahelerini veriyorlar ekmek teknesine hazırlık gibi yanı ekmek teknesi seneye normal bir dizi olarak başlayacak yayın hayatına 🙂🙂🙂O çoktan başladı. Hafta içi her gün "Heredot Cevdet Saati" olarak yayınlanıyor. Kadir Çöpdemir yok gördüğüm kadarıyla, ama Hasan Kaçan var.
Belki de önce onu başlatmayı düşünüyorlardı, ama sonra fikir değiştirdiler. Sonuçta aynı ekibi toplamak kolay değil.yok o ekmek teknesi değil cnm o sadece cevdet karakterine özel sikeç gibi birşey onun hikaye anlatma sahelerini veriyorlar ekmek teknesine hazırlık gibi yanı ekmek teknesi seneye normal bir dizi olarak başlayacak yayın hayatına 🙂🙂🙂
cnm bu o karakterin kahvede hikaye anlattığı sahneleri veriyor eski ekmek teknesinde o sahneler meşhurdu yanı dizi değil bu sikeç gibi birşey ekmek teknesi seneye baslayacak kadirçöpdemirle falanda anlaşıldı zaten sonra 3-4 oyuncu daha anlaşılmıstı forumda duyurmuslardı ama dizinin asıl başrolu nusret baba yok vefat etti malum bakalım onların yerine kimler gelicek tam netleşmedi henüz🙂🙂🙂Belki de önce onu başlatmayı düşünüyorlardı, ama sonra fikir değiştirdiler. Sonuçta aynı ekibi toplamak kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?