Yaz Dizilerinden Hangileri Tutar?

Sizce yaz dizilerinden hangileri tutar?

• Güneşin Kızları (Kanal D)

Oy: 8 80.0%
  • Kalbim Ege'de Kaldı (Kanal D)

Oy: 4 40.0%
  • Yaz'ın Öyküsü (Kanal D)

• Çilek Kokusu (Star TV)

Oy: 6 60.0%
  • Kiralık Aşk (Star TV)

• Tatlı Küçük Yalancılar (Star TV)

• Tutar mı Tutar (Show TV)

Oy: 3 30.0%
  • Ne Münasebet (Show TV)

• Fabrika Kızı (Show TV)

Oy: 5 50.0%
  • İlişki Durumu: Karışık (Show TV)

Oy: 6 60.0%
  • Adı Mutluluk (FOX)

• Sen Benimsin (FOX)

• İnadına Aşk (FOX)

Oy: 2 20.0%
  • Kırgın Çiçekler (ATV)

Oy: 1 10.0%
  • Günebakan (ATV)

• Aşk Zamanı (ATV)

Oy: 1 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,317
Puanı
1,060
Yaz sezonunda tam 16 dizi yayına girecek. Hepsi de birbirinden iddialı olan bu yapımlardan sizce hangileri tutar? Oy ve yorumlarınızı bekliyoruz. :)

Bu yaz çok fazla dizi olduğu için hangilerinin tutacağını kestirmek güç ama İlişki Durumu: Karışık(Show TV) ve Çilek Kokusu(Star) favori dizilerden olacaktır bence. Benimde galiba kesin olarak bakmayı düşündüğüm, en azından ilk bölümlerine bakmayı planladığım diziler bunlar.

atv ve Kanal D'yi pek iddialı bulmadım bu yaz ama Güneş'in Kızları tutabilir belki belli olmaz. :)

Fox'ta ise Sen Benimsin dizisinin tutma ihtimali diğerlerine göre daha yüksek.

Show TV'deki Ne Münasebet ve Fabrika Kızı fragmanlarındaki samimiyeti bölümlerde de barındırır ve izleyiciye yansıtırsa onlarında ihtimali var. :)

Ayrıca Star'ın Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin ve Kanal D'nin Güneşin Kızları dizisinin tutma ihtimalleri birbirine yakın gibi geliyor bana nedense...

bu yazın gençler arasında fenomeni dediğim 'adı mutluluk' var.

çilek kokusu'nu çok abartılı buldum. sinema filmi havasındaydı 2. tanıtımı. ama kesin tutar dediğim bir iş.

güneşin kızları'da zirveye oynar.

show farklı tarz diziler ekrana sürüyor ama içlerinde kesin olarak tutar dediğim 'ilişki durumu:karışık'

tatlı küçük yalancılar ekrana yeni soluk getirecek bi proje bana göre. merakla bekliyorum.

sen benimsin'de çok iddialı. tarzım olmasada ilgimi çeken dizi oldu.

ayy ben normal dizi sezonunda bile bukadar türk dizisi izlemiyorum
1 yılda en fazla izlediğim sayı 5 türk dizisi oldu hiç 5 diziyi geçmedim şu yaşıma kadar ve genelde hepsi aksiyon dizileri oluyor bu yılda 5 dizi izliyordum 2 tanesi final yapıcak karadayı ve kara para aşk geriye 3 dizim kalıcak vadi, ertuğrul ve filinta bunlara yeni sezonda 2 dizi eklemeyi düşünüyorum ilki yine aksiyon eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ikincisi ise bu sefer başka komedi dizilerinden ve çocukluğumdan bayıla bayıla izlediğim bir dizi olan ekmek teknesi
yani 2 dizim biticek 2 dizi gelicek yeni yıldada 5 dizi tamamlanıcak:F

bu yaz hiç dizi izlemicem küçük tatlı yalancılara bakabilirdim ama tanıtımlar berbat onun yabancı orjinalini izlerim bir ara🙂🙂🙂

ayy ben normal dizi sezonunda bile bukadar türk dizisi izlemiyorum
1 yılda en fazla izlediğim sayı 5 türk dizisi oldu hiç 5 diziyi geçmedim şu yaşıma kadar ve genelde hepsi aksiyon dizileri oluyor bu yılda 5 dizi izliyordum 2 tanesi final yapıcak karadayı ve kara para aşk geriye 3 dizim kalıcak vadi, ertuğrul ve filinta bunlara yeni sezonda 2 dizi eklemeyi düşünüyorum ilki yine aksiyon eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ikincisi ise bu sefer başka komedi dizilerinden ve çocukluğumdan bayıla bayıla izlediğim bir dizi olan ekmek teknesi
yani 2 dizim biticek 2 dizi gelicek yeni yıldada 5 dizi tamamlanıcak:F

bu yaz hiç dizi izlemicem küçük tatlı yalancılara bakabilirdim ama tanıtımlar berbat onun yabancı orjinalini izlerim bir ara🙂🙂🙂
Ekmek Teknesi'ni nereden çıkardın? Eski bölümlerini mi izleyeceksin? :)

Ekmek Teknesi'ni nereden çıkardın? Eski bölümlerini mi izleyeceksin? :)

hayırr trt 1 kanalında yeniden başlayacak tanıtımları çıktıya cnm
hatta hasan kaçan ve kadir çöpdemir gibi eski oyuncularla bile anlaştılar eski kadroyu kurmalarıda bir artı olucak 🙂🙂🙂

hayırr trt 1 kanalında yeniden başlayacak tanıtımları çıktıya cnm
hatta hasan kaçan ve kadir çöpdemir gibi eski oyuncularla bile anlaştılar eski kadroyu kurmalarıda bir artı olucak 🙂🙂🙂
O çoktan başladı. Hafta içi her gün "Heredot Cevdet Saati" olarak yayınlanıyor. Kadir Çöpdemir yok gördüğüm kadarıyla, ama Hasan Kaçan var. :)

O çoktan başladı. Hafta içi her gün "Heredot Cevdet Saati" olarak yayınlanıyor. Kadir Çöpdemir yok gördüğüm kadarıyla, ama Hasan Kaçan var. :)
yok o ekmek teknesi değil cnm o sadece cevdet karakterine özel sikeç gibi birşey onun hikaye anlatma sahelerini veriyorlar ekmek teknesine hazırlık gibi yanı ekmek teknesi seneye normal bir dizi olarak başlayacak yayın hayatına 🙂🙂🙂

yok o ekmek teknesi değil cnm o sadece cevdet karakterine özel sikeç gibi birşey onun hikaye anlatma sahelerini veriyorlar ekmek teknesine hazırlık gibi yanı ekmek teknesi seneye normal bir dizi olarak başlayacak yayın hayatına 🙂🙂🙂
Belki de önce onu başlatmayı düşünüyorlardı, ama sonra fikir değiştirdiler. Sonuçta aynı ekibi toplamak kolay değil. :)

Belki de önce onu başlatmayı düşünüyorlardı, ama sonra fikir değiştirdiler. Sonuçta aynı ekibi toplamak kolay değil. :)
cnm bu o karakterin kahvede hikaye anlattığı sahneleri veriyor eski ekmek teknesinde o sahneler meşhurdu yanı dizi değil bu sikeç gibi birşey ekmek teknesi seneye baslayacak kadirçöpdemirle falanda anlaşıldı zaten sonra 3-4 oyuncu daha anlaşılmıstı forumda duyurmuslardı ama dizinin asıl başrolu nusret baba yok vefat etti malum bakalım onların yerine kimler gelicek tam netleşmedi henüz🙂🙂🙂

Güneşin Kızları ve Tatlı Küçük Yalancılar dikkatimi çekiyor, her ikisine bakarım. Ama diğer diziler pek çekici gelmiyor bana, çoğusu klişe romantik komedi dizisi o kadar.

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy