Ekmek Teknesi'ni nereden çıkardın? Eski bölümlerini mi izleyeceksin?ayy ben normal dizi sezonunda bile bukadar türk dizisi izlemiyorum
1 yılda en fazla izlediğim sayı 5 türk dizisi oldu hiç 5 diziyi geçmedim şu yaşıma kadar ve genelde hepsi aksiyon dizileri oluyor bu yılda 5 dizi izliyordum 2 tanesi final yapıcak karadayı ve kara para aşk geriye 3 dizim kalıcak vadi, ertuğrul ve filinta bunlara yeni sezonda 2 dizi eklemeyi düşünüyorum ilki yine aksiyon eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ikincisi ise bu sefer başka komedi dizilerinden ve çocukluğumdan bayıla bayıla izlediğim bir dizi olan ekmek teknesi
yani 2 dizim biticek 2 dizi gelicek yeni yıldada 5 dizi tamamlanıcak
bu yaz hiç dizi izlemicem küçük tatlı yalancılara bakabilirdim ama tanıtımlar berbat onun yabancı orjinalini izlerim bir ara🙂🙂🙂
Ekmek Teknesi'ni nereden çıkardın? Eski bölümlerini mi izleyeceksin?![]()
O çoktan başladı. Hafta içi her gün "Heredot Cevdet Saati" olarak yayınlanıyor. Kadir Çöpdemir yok gördüğüm kadarıyla, ama Hasan Kaçan var.hayırr trt 1 kanalında yeniden başlayacak tanıtımları çıktıya cnm
hatta hasan kaçan ve kadir çöpdemir gibi eski oyuncularla bile anlaştılar eski kadroyu kurmalarıda bir artı olucak 🙂🙂🙂
yok o ekmek teknesi değil cnm o sadece cevdet karakterine özel sikeç gibi birşey onun hikaye anlatma sahelerini veriyorlar ekmek teknesine hazırlık gibi yanı ekmek teknesi seneye normal bir dizi olarak başlayacak yayın hayatına 🙂🙂🙂O çoktan başladı. Hafta içi her gün "Heredot Cevdet Saati" olarak yayınlanıyor. Kadir Çöpdemir yok gördüğüm kadarıyla, ama Hasan Kaçan var.![]()
Belki de önce onu başlatmayı düşünüyorlardı, ama sonra fikir değiştirdiler. Sonuçta aynı ekibi toplamak kolay değil.yok o ekmek teknesi değil cnm o sadece cevdet karakterine özel sikeç gibi birşey onun hikaye anlatma sahelerini veriyorlar ekmek teknesine hazırlık gibi yanı ekmek teknesi seneye normal bir dizi olarak başlayacak yayın hayatına 🙂🙂🙂
cnm bu o karakterin kahvede hikaye anlattığı sahneleri veriyor eski ekmek teknesinde o sahneler meşhurdu yanı dizi değil bu sikeç gibi birşey ekmek teknesi seneye baslayacak kadirçöpdemirle falanda anlaşıldı zaten sonra 3-4 oyuncu daha anlaşılmıstı forumda duyurmuslardı ama dizinin asıl başrolu nusret baba yok vefat etti malum bakalım onların yerine kimler gelicek tam netleşmedi henüz🙂🙂🙂Belki de önce onu başlatmayı düşünüyorlardı, ama sonra fikir değiştirdiler. Sonuçta aynı ekibi toplamak kolay değil.![]()