Yazın Kapri Giyer misiniz?

Evde de, dışarda da giyerim

Maçta ve denizde.bunlar haricinde asla şort kapri falan giymem

Hayranıyım,en çok giydiğim giysidir.İç çamaşırımdan bile daha fazla giyerim :D:D

ben burdan erkeklere önemli bir tüyo vereyim bizler erkeklerde bacak dekoltesinden nefret ediyoruz kapri giyen erkekler özellikle öyle itici geliyorki bizlere kendi aramızda kapri giyenleri baya baya çekiştiriyoruz mesala :F hoşş bir etki brakmadığınızı çevreden bildirmem lazım 🙂

evdeyden şebnem ferahdan daha ferahım :D dışarıda kaprinin boyunu biraz uzatırım diz kapağı iyidir :D o da bu sene başladı geçen sene kilodan giyemiyordum :(

ben burdan erkeklere önemli bir tüyo vereyim bizler erkeklerde bacak dekoltesinden nefret ediyoruz kapri giyen erkekler özellikle öyle itici geliyorki bizlere kendi aramızda kapri giyenleri baya baya çekiştiriyoruz mesala :F hoşş bir etki brakmadığınızı çevreden bildirmem lazım 🙂

valla bende bir tüyo vereyim hanii bayan olarak kaş ve yüzdeki tüylerinizi almıyorsunuz yaa bizde bunları çekiştiriyruz...ayrıca aklımada dün haberlerde gördüğüm sakal bırakan kadından geldi çok itici iğrenççç :F:F siz siz olun tüylerini bırakmayın:J

Son düzenleme: