Yaz'ın Öyküsü - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1431016501.jpg

Kanal D'nin yaz dizilerinden Yaz'ın Öyküsü'nün tanıtım fragmanı yayınlandı!

D Production'ın yapımcılığını üstlediği Yaz'ın Öyküsü dizisinin başrollerinde, Tansel Öngel, Vildan Atasever, Çağdaş Onur Öztürk, Ece Çeşmioğlu, Tuğçe Açıkgöz, Zehra Daştan ve Deniz Gürzumar gibi isimler yer alıyor.

Vildan Atasever (Umut),Tansel Öngel (Mert),Ece Çeşmioğlu (Yaz),Çağdaş Onur Öztürk (Tunç),Tuğçe Açıkgöz (Ekim),Tarık Ündüz (Ferhat),Deniz Gürzumar (Caner),Ayşegül İşsever (Nevra),Zühtü Erkan (Doğu),İncilay Şahin (Saniye),Zehra Daştan (Armağan),Elit Çam (Selin),Zeynep Kaçar (Peri),Burcu Ergenekon (Türkan) ve Gönül Ülkü (Parla)
Dizi, yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük motivasyonu özgürleşip, kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz’ın hikayesini konu ediniyor.

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük isteği özgürleşip kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz’ın bu hayalleri, isteğinin çok dışında gerçekleşir. İşlerin karmakarışık olduğu bir dönemde Yaz, 18 senedir hiç görmediği annesi Umut ve babası Mert’le tanışır. Umut ve Mert de tıpkı Yaz gibi, senelerdir birbirlerinden habersiz yaşamışlardır. Başta anne ve babasını kabullenmekte zorlanan Yaz, zaman geçtikçe onlarla aile olabilmek için elinden gelen yapacaktır.

Yaz'ın Öyküsü, Haziran ayında Kanal D'de!

Son düzenleme:
Fragman kötü değil bence,fragmanın başında kızlar yine suya koşacaklar diye düşündüm :))
Diğer yazlık dizilere göre bir konusu var gibi..
Ama anne-baba çok genç gözüküyor,kızıyla aynı yaştalar sanki :)

Son düzenleme:
Kanal D'den bu diziyi izlerim konusu da kadrosu da çok iyi. Fragmanı beğendim...

Fragman fena olmamış. İlk bölümüne şans verebilirim belki baş rolleri çok beğenmesem de. :)

Çağdaş Onur Öztürk iyi oyuncudur. :)

Konusunu her zaman beğendiğimi söyledim. Fragman ilginç bir şekilde güzel olmuş.

İlk bölüme şans tanılır o zaman. :)

Kuzey Güney'deki Barış karakteri de efsanedir. :D Ben o diziyle sevdim kendisini.

Kendime İyi Bak filminde de çok başarılıydı. :)
Kendime İyi Bak filminde Begüm Birgören :love1: ile oynamışlardı :)
filmi beğenmiş miydin?

Hadi iyisin Kanal D'en bu diziyi tutturacak gibi,fena gözükmüyor :D

Kendime İyi Bak filminde Begüm Birgören :love1: ile oynamışlardı :)
filmi beğenmiş miydin?

Hadi iyisin Kanal D'en bu diziyi tutturacak gibi,fena gözükmüyor :D
@denizz19'un tavsiyesiyle izlediğim bir filmdir. Fena değildi. Ama daha iyi olabilirdi düşük bütçeyle çekildiği her halinden belliydi. Gişede de kötü gitmişti sanırım. Flashback sahneleri çok vardı o sıkıyordu biraz. Ama izlenilebilir bir film. :D

Kanal D az ama öz diziyle geliyor gibi yaz için. Güneşin Kızları da tutar bence. :D

Fragman fena değil, ama aynı kanalda bu tür konuyu işleyen bir dizi (Alın Yazım) var zaten. Keşke bu kadro daha farklı bir hikaye için bir araya getirilseymiş. Yazın tutar, ama kışın harcanacak ilk dizilerden olur gibi.

@denizz19'un tavsiyesiyle izlediğim bir filmdir. Fena değildi. Ama daha iyi olabilirdi düşük bütçeyle çekildiği her halinden belliydi. Gişede de kötü gitmişti sanırım. Flashback sahneleri çok vardı o sıkıyordu biraz. Ama izlenilebilir bir film. :D

Kanal D az ama öz diziyle geliyor gibi yaz için. Güneşin Kızları da tutar bence. :D
@denizz19 biliyor işi, ben de filmi izlemeyi düşünüyorum :)

Bu dizi tutsun da Güneşin Çocukları tutmasın :A @mrt-06

Son düzenleme:
Fragman kötü değil bence,fragmanın başında kızlar yine suya koşacaklar diye düşündüm :))
Diğer yazlık dizilere göre bir konusu var gibi..
Ama anne-baba çok genç gözüküyor,kızıyla aynı yaştalar sanki :)
Onlar anne babami 😱
Başroldekilerin genç halleri değilmi :)

Yaz'ı canlandıracak oyuncu yetenekli birisine benziyor. Fragmanda çok iyiydi. :)

tanıtım beğendim çok güzeldi bence de vildan sanki anne rolüne olmamış ne