'Yasak Elma'nın Yeni Sezon Afişi Yayınlandı! | FOX

Gerek klip konuları gerek Yasak Elma... @Dosi bizi manga kültüründen sistematik olarak uzaklaştırıyor, manga okuyacağım zaman kafama elma fırlatıyor adeta sonra Tol neden böyle oldu... görün İşte esas sorumlusunu... :A @MEnes

Kısa videolar iyidir diyelim şimdi, hayırlısı artık. :A
Sen niye böyle oldun diye hayıflanıp duruyordum, demek seni @Dosi etkisine aldı ve çıkamıyorsun o etki alanından... :A Vaaay be... Kurtulmak istiyor musun, zorla mı tutuluyorsun, bana söyle korkmadan... Ona göre hamle yapayım... :A

Klip konusu ile hiç bir şekilde alakam yok.
Peki Doya Doya Moda'ya kim bulaştırdı seni? :A @MEnes
Aaah ah bunu demeseydin iyiydi Zey... Gözlerim o mesajları görmeseydi keşke. Ben burada dakikaları sayıyorum SNK mangasının yeni bölümü çıkacak diye bu adam Doya Doya Moda adlı yarışma ile ilgili çözümlemeler yapıyor... @Tolstoyevski

Twitter'daki malum guruhun son TT'sinde en çok adı geçen dizilerden olmasının inadına bu diziyi izleyeceğim, en azından takip edeceğim kısa kısa videolarla olsun... Gece gece yine siniri tepeey çıkardılar, dün de başka bir grup. Bu twitter git gide... Neyse konu dışına çıkmayalım, afiş güzel olmuş.
Malum güruh kim? (b)

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Sen niye böyle oldun diye hayıflanıp duruyordum, demek seni @Dosi etkisine aldı ve çıkamıyorsun o etki alanından... :A Vaaay be... Kurtulmak istiyor musun, zorla mı tutuluyorsun, bana söyle korkmadan... Ona göre hamle yapayım... :A
@Dosi ‘ye karşı etki tepki savaşı vermeye hazırlanıyorsun demek ki tıpkı Erwin Smith gibi...:A O halde gazan mübarek olsun diyerek ben kenardan çekiliyorum herhangi bir şey bana isabet etmesin diyerek... :A

@Dosi ‘ye karşı etki tepki savaşı vermeye hazırlanıyorsun demek ki tıpkı Erwin Smith gibi...:A O halde gazan mübarek olsun diyerek ben kenardan çekiliyorum herhangi bir şey bana isabet etmesin diyerek... :A
IMG_1088.jpg

Ve Olanları Çekirdek çitleyerek seyrediyordu..... 😂

Erwin dedin beni benden aldın... Bu gazla ben kimseyi tanımam önüme geleni ezer geçerim... (Ezemedi... :A )
Büyük adamdı, büyük karakterdi be... :A

Görmeyeli baya saf birine mi dönmüşsün ne. Hemencik kandın :T:

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes