Sen niye böyle oldun diye hayıflanıp duruyordum, demek seni @Dosi etkisine aldı ve çıkamıyorsun o etki alanından... Vaaay be... Kurtulmak istiyor musun, zorla mı tutuluyorsun, bana söyle korkmadan... Ona göre hamle yapayım...
Sen niye böyle oldun diye hayıflanıp duruyordum, demek seni @Dosi etkisine aldı ve çıkamıyorsun o etki alanından... Vaaay be... Kurtulmak istiyor musun, zorla mı tutuluyorsun, bana söyle korkmadan... Ona göre hamle yapayım...
Aaah ah bunu demeseydin iyiydi Zey... Gözlerim o mesajları görmeseydi keşke. Ben burada dakikaları sayıyorum SNK mangasının yeni bölümü çıkacak diye bu adam Doya Doya Moda adlı yarışma ile ilgili çözümlemeler yapıyor... @TolstoyevskiKlip konusu ile hiç bir şekilde alakam yok.
Peki Doya Doya Moda'ya kim bulaştırdı seni? @MEnes
Malum güruh kim?Twitter'daki malum guruhun son TT'sinde en çok adı geçen dizilerden olmasının inadına bu diziyi izleyeceğim, en azından takip edeceğim kısa kısa videolarla olsun... Gece gece yine siniri tepeey çıkardılar, dün de başka bir grup. Bu twitter git gide... Neyse konu dışına çıkmayalım, afiş güzel olmuş.
@Dosi ‘ye karşı etki tepki savaşı vermeye hazırlanıyorsun demek ki tıpkı Erwin Smith gibi... O halde gazan mübarek olsun diyerek ben kenardan çekiliyorum herhangi bir şey bana isabet etmesin diyerek...Sen niye böyle oldun diye hayıflanıp duruyordum, demek seni @Dosi etkisine aldı ve çıkamıyorsun o etki alanından... Vaaay be... Kurtulmak istiyor musun, zorla mı tutuluyorsun, bana söyle korkmadan... Ona göre hamle yapayım...
@Dosi ‘ye karşı etki tepki savaşı vermeye hazırlanıyorsun demek ki tıpkı Erwin Smith gibi... O halde gazan mübarek olsun diyerek ben kenardan çekiliyorum herhangi bir şey bana isabet etmesin diyerek...
Ne adamdı ama.. @MEnesEkli dosyayı görüntüle 91698
Ve Olanları Çekirdek çitleyerek seyrediyordu..... 😂
Erwin dedin beni benden aldın... Bu gazla ben kimseyi tanımam önüme geleni ezer geçerim... (Ezemedi... )@Dosi ‘ye karşı etki tepki savaşı vermeye hazırlanıyorsun demek ki tıpkı Erwin Smith gibi... O halde gazan mübarek olsun diyerek ben kenardan çekiliyorum herhangi bir şey bana isabet etmesin diyerek...
Büyük adamdı, büyük karakterdi be...Ne adamdı ama.. @MEnes
Görmeyeli baya saf birine mi dönmüşsün ne. Hemencik kandınSen niye böyle oldun diye hayıflanıp duruyordum, demek seni @Dosi etkisine aldı ve çıkamıyorsun o etki alanından... Vaaay be... Kurtulmak istiyor musun, zorla mı tutuluyorsun, bana söyle korkmadan... Ona göre hamle yapayım...
Sence gerçekten @Tolstoyevski denen adamın dediklerine kandım mı o cümlemde... Ben ben MEnes...Görmeyeli baya saf birine mi dönmüşsün ne. Hemencik kandın
Harika fev kaledenin fevkinde Bende takip ediyorum diziyi keşke benide etiketleseydin
Önceki etiket listesinden aldığım için unutmuşum, ama bir daha seni de etiketlerim.Harika fev kaledenin Bende takip ediyorum diziyi keşke benide etiketleseydin
Önceki etiket listesinden aldığım için unutmuşum, ama bir daha seni de etiketlerim.
Birden Bihter'e dönüşüverdin....Sence gerçekten @Tolstoyevski denen adamın dediklerine kandım mı o cümlemde... Ben ben MEnes...
Neler yapabileceğimi kestiremediğim anlar oluyor... O da o anlardan biriydi...Birden Bihter'e dönüşüverdin....
Ben arada bir kaç sahne atmıştım aile ağacı videoları gibi ve Yıldız'ın hava durumu videosu falan. Demek ki sempati duymuş ki izleyecek @serhatt @alperuz @Emre Ozansoy @Angelica @MasacRE @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @xdragxx @Bully @The_Erinch @batuhankaralar @Özgür
Yasak Elma yeni bir izleyici kazandı