İzlerken yorumlamak daha keyifli ama neyse abla. Öyle de olur.
Evet ama Sefirin kızı olmayaydı yaa
İzlerken yorumlamak daha keyifli ama neyse abla. Öyle de olur.
Neyse artık. Gece olması Instagram'dan konuşuruz izlersen.Evet ama Sefirin kızı olmayaydı yaa
Doğrusu bu
Neyse artık. Gece olması Instagram'dan konuşuruz izlersen.
Tek doğru düzgün olan Şahika. Zehra'ya niye dokunmamışlar?
Afiş mükemmel bu arada neyse başlayayım artık. büyük ihtimalle eski karıları olduğu için öyle Ender Halit'in arkasında Kaya da Ender'in arkasında.
Yıldız'ın olduğu yerde Ender olsa bu kadar dikkat çekmezdi, Ender'in olduğu yerde sorun yok. Büyük ihtimalle yine çelişki yaşayacak Halit mi Kerim mi diye...Afiş mükemmel bu arada neyse başlayayım artık. büyük ihtimalle eski karıları olduğu için öyle Ender Halit'in arkasında Kaya da Ender'in arkasında.
Yıldız'ın yeri doğru olsa tam harika olacaktı... Ama neyse. Şahiqa yıkılıyor.Harika bir afiş
Aynen fragmanda da öyleydi aman napcak bu saatten sonra Halit'i gitsin Kerim'e.Yıldız'ın olduğu yerde Ender olsa bu kadar dikkat çekmezdi, Ender'in olduğu yerde sorun yok. Büyük ihtimalle yine çelişki yaşayacak Halit mi Kerim mi diye...
Yıldız'ın yeri doğru olsa tam harika olacaktı... Ama neyse. Şahiqa yıkılıyor.
Ak saçlıdan kurtulsun diye siyah saçlı partner istedik, getirdiler. Onu da harcıyorlar valla. Umarım öyle bir şey yapmazlar.Aynen fragmanda da öyleydi aman napcak bu saatten sonra Halit'i gitsin Kerim'e.
Kendisi de demişti halbuki Beyaz Atlı Prens olsun da saçları beyaz olmasın gibisinden bir şey.Ak saçlıdan kurtulsun diye siyah saçlı partner istedik, getirdiler. Onu da harcıyorlar valla. Umarım öyle bir şey yapmazlar.
Profilim nasıl .dYıldız'ın olduğu yerde Ender olsa bu kadar dikkat çekmezdi, Ender'in olduğu yerde sorun yok. Büyük ihtimalle yine çelişki yaşayacak Halit mi Kerim mi diye...
Yıldız'ın yeri doğru olsa tam harika olacaktı... Ama neyse. Şahiqa yıkılıyor.
Tam burada diyor. 45. saniye falan.Kendisi de demişti halbuki Beyaz Atlı Prens olsun da saçları beyaz olmasın gibisinden bir şey.
Hariqa #TeamŞahikaProfilim nasıl .d
Dizinin adı Yasak Elma olunca bence normalKerim varken Halit'te ne bulacak abla Allah aşkına... Annesinin gazına gelir.
Çok iyi o kısmı.Tam burada diyor. 45. saniye falan.
Aynen. Geçen hafta izlemiştim burayı, direkt buldum.Çok iyi o kısmı.
Ben onu 68. bölümde Leyla'yı yolduktan sonra diye hatırlıyordum arabayı falan görünce direkt aklıma geldi.Aynen. Geçen hafta izlemiştim burayı, direkt buldum.
Yok yok, o şahane bölümden bir bölüm sonra.Ben onu 68. bölümde Leyla'yı yolduktan sonra diye hatırlıyordum arabayı falan görünce direkt aklıma geldi.
Aynen sonra çaktım. Şimdi geldi aklıma forumdan çıkınca bakıyım bari.Yok yok, o şahane bölümden bir bölüm sonra.