'Yasak Elma'nın Yeni Sezon Afişi Yayınlandı! | FOX

Twitter'daki malum guruhun son TT'sinde en çok adı geçen dizilerden olmasının inadına bu diziyi izleyeceğim, en azından takip edeceğim kısa kısa videolarla olsun... Gece gece yine siniri tepeey çıkardılar, dün de başka bir grup. Bu twitter git gide... Neyse konu dışına çıkmayalım, afiş güzel olmuş.

Reactions: Angelica and Dosi
İzlemeden de destek olabilirsin kendini böyle bir yükümlülük altında hissetmemelisin.

İzlemeden de destek olabilirsin kendini böyle bir yükümlülük altında hissetmemelisin.
Ben arada bir kaç sahne atmıştım aile ağacı videoları gibi ve Yıldız'ın hava durumu videosu falan. Demek ki sempati duymuş ki izleyecek
@serhatt @alperuz @Emre Ozansoy @Angelica @MasacRE @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @xdragxx @Bully @The_Erinch @batuhankaralar @Özgür
Yasak Elma yeni bir izleyici kazandı

Sevgili yapımcılar böyle kötü shoplar yapacaksanız afiş yapmayın, bir geçen sezonun afişine bakın bir de buna. Yazık yani.

Reactions: Aserat
Dur yahu ne güzel twitter trollerini araya katarak karizmatik bir gerekçe bulmuştuk, tüm planları suya düşürdün. 😱 😡

Zaten farkında olmadan kaosa neden olma, kaos yaratma gibi durumlarım olduğu için bence çok bulaştırmayın beni bu kaotik-entrika dizisine yoksa iyice raydan uzaklaşırım...

Yeni sezon başlamadan kısa kısa videolara devam et
yeni bölümlerde yorumlaşırız

Yeni sezon başlamadan kısa kısa videolara devam et
yeni bölümlerde yorumlaşırız
Gerek klip konuları gerek Yasak Elma... @Dosi bizi manga kültüründen sistematik olarak uzaklaştırıyor, manga okuyacağım zaman kafama elma fırlatıyor adeta sonra Tol neden böyle oldu... görün İşte esas sorumlusunu...
@MEnes

Kısa videolar iyidir diyelim şimdi, hayırlısı artık.

Klip konusu ile hiç bir şekilde alakam yok.
Peki Doya Doya Moda'ya kim bulaştırdı seni?
@MEnes

afiş pempe dizi gibi olmuş..bir dizide 6 fragman yayınlandı

Taklitler,asıllarını yaşatmak için var olurlar.