6. sezonumuz da olcakÇok fazla düşmez ise sezon sonunu görür, ama eğer 4+ altı kalırsa Aralık Ocak''ta final yapar Kadın gibi.![]()
6. sezonumuz da olcakÇok fazla düşmez ise sezon sonunu görür, ama eğer 4+ altı kalırsa Aralık Ocak''ta final yapar Kadın gibi.![]()
Cidden, Mahir Günşiray'da iyi isim. Onları direk Yasak Elma'ya alsaydık efsane olurdu.O diziden Azade ve kocasını yasak elmaya transfer edemiyor muyuz![]()
Nesrin de sürekli Hatayda sevgilisinin yanındaCidden, Mahir Günşiray'da iyi isim. Onları direk Yasak Elma'ya alsaydık efsane olurdu.![]()
O biraz zor gibi ya.6. sezonumuz da olcak![]()
İmkansızlıkları başardık hep yine başarırızO biraz zor gibi ya.Ama imkansız da değil tabi.
![]()
Ayrılmıyor yanından, ama ayrılmaması gayet normal.Nesrin de sürekli Hatayda sevgilisinin yanında![]()
Medyapımın sahibine yazıklar olsun maaşını 2 katına çıkarıp ikna edemedi NesriniAyrılmıyor yanından, ama ayrılmaması gayet normal.![]()
Bahsettiğimiz şey Yasak Elma, tabi.İmkansızlıkları başardık hep yine başarırız![]()
Kalp yarasını geçer zatenBahsettiğimiz şey Yasak Elma, tabi.Sezon başında 3 reyting, sezon ortasında 7-8 reyting aldık.
![]()
Telefonunu kapatıp gitmiş o da, menajeri bile ulaşamamış. Fatih Aksoy da öyle yapmış.Medyapımın sahibine yazıklar olsun maaşını 2 katına çıkarıp ikna edemedi Nesrini![]()
Ahh çok güzel olurduŞenay Gürlerin dizisi olmasa o olsun diycektim![]()
Olsun şu an açıktır telefonuTelefonunu kapatıp gitmiş o da, menajeri bile ulaşamamış. Fatih Aksoy da öyle yapmış.![]()
TRT reytingleri şişme olduğu için zor ama Show TV yeni hikaye olduğu için ilgi görür gibi. Star TV'de Kral Kaybederse gelecek diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. Kalp Yarası pazartesi de kalmaz sezon içinde.Kalp yarasını geçer zaten
trtdeki diziyi geçemez
kanald ne yapar bilmiyorum ama yokları oynar gibi
star zaten piyasada yok
showdaki diziyle kapışırız iyi senaryoyla
tv8 de gitsin kendi kumunda oynasın![]()
TRT Reytingleri şişme değil o zaman senin izlediğin dizilerde şişme .Eskiden beri TRT izlenmiyordu hiç.Az izlenilirdi.TRT reytingleri şişme olduğu için zor ama Show TV yeni hikaye olduğu için ilgi görür gibi. Star TV'de Kral Kaybederse gelecek diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. Kalp Yarası pazartesi de kalmaz sezon içinde.![]()
Trt reytingleri şişme olduğu için geçemwz dedim zatenTRT reytingleri şişme olduğu için zor ama Show TV yeni hikaye olduğu için ilgi görür gibi. Star TV'de Kral Kaybederse gelecek diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. Kalp Yarası pazartesi de kalmaz sezon içinde.![]()
Canın ister.
Cigdem bu forumun dolandırıcısı