Biran'ın karakterinin babasının sevgilisi olacakmış.
Kimin babasının anlamadım emre ya çok sordum ama sanada
Biran'ın karakterinin babasının sevgilisi olacakmış.
Diziye, Biran Damla Yılmaz'ın karakteri, BDY'nin yakın arkadaşı, BDY'nin babası ve BDY'nin babasının sevgilisi dahil olacak.Kimin babasının anlamadım emre ya çok sordum ama sanada
Diziye, Biran Damla Yılmaz'ın karakteri, BDY'nin yakın arkadaşı, BDY'nin babası ve BDY'nin babasının sevgilisi dahil olacak.![]()
4 karakter.Bayağı yeni karakterler dahil olacak vay be
4 karakter.Ama daha da gelen olur belki.
Harika olurMerve veya Mine ne güzel olur...Biran'ın babasının sevgilisi olacak da, o kadar ünlü bir isim olmaz diye düşünüyorum.
Ne güzel olurduuu ❤O zaman diziye Merve Boluğur,Mine Tugay,Rojda Demireri alalım![]()
Babasının sevgilisi rolüne acil ünlü biriDiziye, Biran Damla Yılmaz'ın karakteri, BDY'nin yakın arkadaşı, BDY'nin babası ve BDY'nin babasının sevgilisi dahil olacak.![]()
Aynen yaBabasının sevgilisi rolüne acil ünlü biri![]()
Yeşim de gelebilirAynen yaMine Tugay olur mesela
❤Yeşim Ceren Bozoğlu
Aslı Enver diyicem diziye olur mu bilemedim
![]()
Ayşegül Günay...Yeşim de gelebilir![]()
O en son tuhaf bir sabah programı sunuyorduAyşegül Günay...![]()
Hafta sonu öğle kuşağında Show TV'de sunuyor program, ama önceden çekilmiş galiba o.O en son tuhaf bir sabah programı sunuyordu![]()
Sezonun en büyük sürprizi olma yolunda gidiyor, bakalım kaç bölüm sonra final yapacak![]()
'Yasak Elma'da Sürpriz Değişiklik!
Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı, başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'ın paylaştığı diziyi yeni sezonda Ece Erdek Koçoğlu yönetecek.
Yeni sezon çekimleri 1 Eylül'de başlayacak olan dizide; Biran Damla Yılmaz'ın karakteri ailesi ile birlikte komşu yalıya taşınacak.
Yasak Elma, yeni sezonuyla Ekim'de FOX'ta!
Kaynak: Birsen Altuntaş
Mayıs ayında ekranlara unutulmaz bir bölüm ile veda ediyoruz.Sezonun en büyük sürprizi olma yolunda gidiyor, bakalım kaç bölüm sonra final yapacak![]()
Şenay Gürlerin dizisi olmasa o olsun diycektimHafta sonu öğle kuşağında Show TV'de sunuyor program, ama önceden çekilmiş galiba o.O da olmaz bence.
![]()
Ah o da çok iyi olurdu...Şenay Gürlerin dizisi olmasa o olsun diycektim![]()
Gelecek sezon da devam edecekSezonun en büyük sürprizi olma yolunda gidiyor, bakalım kaç bölüm sonra final yapacak![]()
Aralık'tan sonrasına ihtimal vermiyorumMayıs ayında ekranlara unutulmaz bir bölüm ile veda ediyoruz.![]()
O diziden Azade ve kocasını yasak elmaya transfer edemiyor muyuzAh o da çok iyi olurdu...
Çok fazla düşmez ise sezon sonunu görür, ama eğer 4+ altı kalırsa Aralık Ocak''ta final yapar Kadın gibi.Aralık'tan sonrasına ihtimal vermiyorum![]()
![]()