Öyle konu ilerliyor ve bu kitle artarak devam ediyorsa diyecek bir şey yok.E konu ilerliyor bir şekilde, sıkışma yok tam gaz devam.
Öyle konu ilerliyor ve bu kitle artarak devam ediyorsa diyecek bir şey yok.E konu ilerliyor bir şekilde, sıkışma yok tam gaz devam.
Dizi boyunca övdüğünüz yönetmen gidince Twitter'da arkasından 90'lar Brezilya dizileri gibi çekiyordu demeye başlamışsınız asıl inanmayan kim acaba.Şu dediğine kendin bile inanmıyorsun.
Yönetmenliğini hiçbir zaman övmedim, izlediğim diziyi her hafta eleştiriyorum hatta.Dizi boyunca övdüğünüz yönetmen gidince Twitter'da arkasından 90'lar Brezilya dizileri gibi çekiyordu demeye başlamışsınız asıl inanmayan kim acaba.
OKYönetmenliğini hiçbir zaman övmedim, izlediğim diziyi her hafta eleştiriyorum hatta.
Bence gayet alakalıydı.2. bölümde plan dahilinde olan değişim ayrı 3 sezon çektikten sonra apar topar diziyi bırakması ayrı.Neyse dediğim gibi şoktan afalladınız o yüzden mazur görüyorum.
Hımm yine en alakasız yeri cımbızla çekip gerisini boş veriyorsunuz şaşırmadım.
KAPAK. @AseratBence gayet alakalıydı.Kadın belki yoruldu ve bıraktı.Yakında Medyapım’ın yeni bir dizisinde görürüz bence sen de kudurursun.
Bence gayet alakalıydı.Kadın belki yoruldu ve bıraktı.Yakında Medyapım’ın yeni bir dizisinde görürüz bence sen de kudurursun.
Bu dizi için geberecek değilim zaten ciddiye bile almadım.Şaka gı geberme sen bana lazımsın.@Aserat
Seni ellerimle gebertecem .ssBu dizi için geberecek değilim zaten ciddiye bile almadım.
ama kabul edelim 3. sezonda reytinglerini 4 reytingden 8 reytinge çıkartmak kolay bir iş değildir.Şu dizi nasıl bu kadar izleniyor anlamıyorum. Senaryo sıkıştıkça Talata yeni sevgili getiriyorlar.
10'a yaklaştık en son.ama kabul edelim 3. sezonda reytinglerini 4 reytingden 8 reytinge çıkartmak kolay bir iş değildir.
Ben de ona şaşıyorum zaten.ama kabul edelim 3. sezonda reytinglerini 4 reytingden 8 reytinge çıkartmak kolay bir iş değildir.
şu virüsler olmasa daha da artacaktık da diğer sezonda artık diyelim.10'a yaklaştık en son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?