Umarım ama çok kötü etkileneceğini de düşünmuyorumBir bilsem... Umarım kötü etkilemez diziyi.![]()
Umarım ama çok kötü etkileneceğini de düşünmuyorumBir bilsem... Umarım kötü etkilemez diziyi.![]()
Senin Yasak Elma'yı sevmediğini biliyorum. Ben de sevmiyorum. Bu konuda iyi anlaşacağız.Antiler kulübüne hoş geldin.![]()
Umarım ama çok kötü etkileneceğini de düşünmuyorum
Evet bana söyleyecek laf bulamayınca milattan önceki diziye sardın kim kimi kapak etti acaba.Niye bağlamayacak mışım, benzer olaylar, seni kappak ettiğime göre gidebilirsin.![]()
![]()
![]()
![]()
Senin Yasak Elma'yı sevmediğini biliyorum. Ben de sevmiyorum. Bu konuda iyi anlaşacağız.![]()
Milattan önce mi?Evet bana söyleyecek laf bulamayınca milattan önceki diziye sardın kim kimi kapak etti acaba.Zaten her dizide sorun olur evet ama burada can ciğer kuzu sarması gibilerdi o yüzden beni buradaki ilgilendirir.
Ekli dosyayı görüntüle 88195
Of neyse seni yaşadığın şokla baş başa bırakıyorum.Milattan önce mi?3-5 yıl milattan önce mi oluyor ayol.
Can ciğer diye diziden ayrılamaz diye bir kaide mi var.![]()
Yoo boşa çıkmıyor.2. bölümde gelmişti canım Merve Girgin dünyayı kurup bıraktıktan sonra yani.Argümanın boşa çıktı.
Kadının ekiple arası iyi değil miydi hatta yokluktan dizide falan da oynatmışlardı.Demek ki bir sorun çıkmış da kadın gitmiş.
![]()
Bende seni 4. sezonumuzla da çatlatacak olmakla baş başa bırakıyorum. KUDUR..Of neyse seni yaşadığın şokla baş başa bırakıyorum.![]()
Poyraz senin için milat mı oldu.Evet bana söyleyecek laf bulamayınca milattan önceki diziye sardın kim kimi kapak etti acaba.Zaten her dizide sorun olur evet ama burada can ciğer kuzu sarması gibilerdi o yüzden beni buradaki ilgilendirir.
Ekli dosyayı görüntüle 88195
2. bölümde plan dahilinde olan değişim ayrı 3 sezon çektikten sonra apar topar diziyi bırakması ayrı.Yoo boşa çıkmıyor.Sen yönetmen değişiklikleri iyi gelmiyor ve çöküşe hazır olun diyorsun ama bak değişince de devam ediyorlar.
Gerçi BAH da devam edemedi ya.
![]()
Hımm yine en alakasız yeri cımbızla çekip gerisini boş veriyorsunuz şaşırmadım.Poyraz senin için milat mı oldu.Çok fenasın.
![]()
Bir Aile Hikayesi yönetmenini çöküş olarak görüyorsan vay haline, acıdım sana.
Sektörde senaryosunun sıkışmadığı tek dizi olabilir.Şu dizi nasıl bu kadar izleniyor anlamıyorum. Senaryo sıkıştıkça Talata yeni sevgili getiriyorlar.![]()
Burada cevap vermiştim tekrar etmiyorum.Bir Aile Hikayesi yönetmenini çöküş olarak görüyorsan vay haline, acıdım sana.![]()
![]()
3 sezonluk yönetmenin değişmesine diyorum 10 bölümlük dizi değil ki.BAH'ı adaşıyla birlikte yönetmişti ayrıca.
![]()
10 reytinglik diziye yeni yönetmen transfer olmuş, ne var bunda. Kaknemlik yapma dizilerin biitiyor sonra.Burada cevap vermiştim tekrar etmiyorum.![]()
Transfer olmamış o sözde ekiple çok iyi anlaşan eski yönetmen diziyi apar topar bırakmış durum bundan ibaret.10 reytinglik diziye yeni yönetmen transfer olmuş, ne var bunda. Kaknemlik yapma dizilerin biitiyor sonra.![]()
![]()
Doğru sıklaşmadan birileri birleriyle yasak elma yemeye başlıyor.Sektörde senaryosunun sıkışmadığı tek dizi olabilir.![]()
Şu dediğine kendin bile inanmıyorsun.Transfer olmamış o sözde ekiple çok iyi anlaşan eski yönetmen diziyi apar topar bırakmış durum bundan ibaret.![]()
E konu ilerliyor bir şekilde, sıkışma yok tam gaz devam.Doğru sıklaşmadan birileri birleriyle yasak elma yemeye başlıyor.![]()