'Yasak Elma'da Sürpriz Ayrılık!

Niye bağlamayacak mışım, benzer olaylar, seni kappak ettiğime göre gidebilirsin. :A :Z :Z :A
Evet bana söyleyecek laf bulamayınca milattan önceki diziye sardın kim kimi kapak etti acaba. :A Zaten her dizide sorun olur evet ama burada can ciğer kuzu sarması gibilerdi o yüzden beni buradaki ilgilendirir. :Z
Senin Yasak Elma'yı sevmediğini biliyorum. Ben de sevmiyorum. Bu konuda iyi anlaşacağız. :A
IMG_20200412_003441.jpg

Evet bana söyleyecek laf bulamayınca milattan önceki diziye sardın kim kimi kapak etti acaba. :A Zaten her dizide sorun olur evet ama burada can ciğer kuzu sarması gibilerdi o yüzden beni buradaki ilgilendirir. :Z

Ekli dosyayı görüntüle 88195
Milattan önce mi? :F 3-5 yıl milattan önce mi oluyor ayol. :A

Can ciğer diye diziden ayrılamaz diye bir kaide mi var. :Z

2. bölümde gelmişti canım Merve Girgin dünyayı kurup bıraktıktan sonra yani. :A Argümanın boşa çıktı. :A

Kadının ekiple arası iyi değil miydi hatta yokluktan dizide falan da oynatmışlardı. :A Demek ki bir sorun çıkmış da kadın gitmiş. :Z
Yoo boşa çıkmıyor. :A Sen yönetmen değişiklikleri iyi gelmiyor ve çöküşe hazır olun diyorsun ama bak değişince de devam ediyorlar. :A Gerçi BAH da devam edemedi ya. :A

Yoo boşa çıkmıyor. :A Sen yönetmen değişiklikleri iyi gelmiyor ve çöküşe hazır olun diyorsun ama bak değişince de devam ediyorlar. :A Gerçi BAH da devam edemedi ya. :A
2. bölümde plan dahilinde olan değişim ayrı 3 sezon çektikten sonra apar topar diziyi bırakması ayrı. :A Neyse dediğim gibi şoktan afalladınız o yüzden mazur görüyorum. :A
Poyraz senin için milat mı oldu. :A Çok fenasın. :A
Hımm yine en alakasız yeri cımbızla çekip gerisini boş veriyorsunuz şaşırmadım. :A

• İlginç
Reactions: Özgür