Öyle konu ilerliyor ve bu kitle artarak devam ediyorsa diyecek bir şey yok.E konu ilerliyor bir şekilde, sıkışma yok tam gaz devam.![]()
Öyle konu ilerliyor ve bu kitle artarak devam ediyorsa diyecek bir şey yok.E konu ilerliyor bir şekilde, sıkışma yok tam gaz devam.![]()
Dizi boyunca övdüğünüz yönetmen gidince Twitter'da arkasından 90'lar Brezilya dizileri gibi çekiyordu demeye başlamışsınız asıl inanmayan kim acaba.Şu dediğine kendin bile inanmıyorsun.![]()
![]()
Yönetmenliğini hiçbir zaman övmedim, izlediğim diziyi her hafta eleştiriyorum hatta.Dizi boyunca övdüğünüz yönetmen gidince Twitter'da arkasından 90'lar Brezilya dizileri gibi çekiyordu demeye başlamışsınız asıl inanmayan kim acaba.![]()
OKYönetmenliğini hiçbir zaman övmedim, izlediğim diziyi her hafta eleştiriyorum hatta.![]()
Bence gayet alakalıydı.2. bölümde plan dahilinde olan değişim ayrı 3 sezon çektikten sonra apar topar diziyi bırakması ayrı.Neyse dediğim gibi şoktan afalladınız o yüzden mazur görüyorum.
Hımm yine en alakasız yeri cımbızla çekip gerisini boş veriyorsunuz şaşırmadım.![]()
KAPAK. @AseratBence gayet alakalıydı.Kadın belki yoruldu ve bıraktı.
Yakında Medyapım’ın yeni bir dizisinde görürüz bence sen de kudurursun.
![]()
Bence gayet alakalıydı.Kadın belki yoruldu ve bıraktı.
Yakında Medyapım’ın yeni bir dizisinde görürüz bence sen de kudurursun.
![]()
Bu dizi için geberecek değilim zaten ciddiye bile almadım.Şaka gı geberme sen bana lazımsın.@Aserat
Seni ellerimle gebertecem .ssBu dizi için geberecek değilim zaten ciddiye bile almadım.![]()
ama kabul edelim 3. sezonda reytinglerini 4 reytingden 8 reytinge çıkartmak kolay bir iş değildir.Şu dizi nasıl bu kadar izleniyor anlamıyorum. Senaryo sıkıştıkça Talata yeni sevgili getiriyorlar.![]()
10'a yaklaştık en son.ama kabul edelim 3. sezonda reytinglerini 4 reytingden 8 reytinge çıkartmak kolay bir iş değildir.![]()
Ben de ona şaşıyorum zaten.ama kabul edelim 3. sezonda reytinglerini 4 reytingden 8 reytinge çıkartmak kolay bir iş değildir.![]()
şu virüsler olmasa daha da artacaktık da diğer sezonda artık diyelim.10'a yaklaştık en son.![]()