'Yasak Elma'da Şok Bir Ayrılık Daha!

Kışkırtma milleti daha fazla, bende saldırmaya başlarsam forumu terk etmek zorunda kalırsın
4.sezon onayını almışız
Deminki mesajı kuzenim yazmış sorry.
Ama ben de YILDIZ YILMAZ efsanesine toz kondurmamak için elimden geleni yapacağım bundan sonra. Pazartesi'nin sultanı.

Deminki mesajı kuzenim yazmış sorry.
Ama ben de Yıldız Yılmaz efsanesine toz kondurmamak için elimden geleni yapacağım bundan sonra. Pazartesi'nin sultanı.
Yeminle googleyi açtım Yıldız Yılmaz ismini tıklamak için ve Yıldız diye yazınca devamı gelmeden jeton düştü
Argun'a alışmışım. Bir an rakip diziden bir karakter veya bir oyuncu sandim
@alperuz @serhatt

Pis Halit'in poposuna tekmeyi ne de güzel vurdu. L*yla'nın saçını başını yolduğu sahne zaten efsaneydi. EnYıl power.
Evet itiraf ediyorum ben de dayanamadım ve başladım izlemeye.

Demin kuzenim vardı işte yine ben geçtim hesabın başına.
En büyük aşklar nefretle başlar derler ya benimki de öyle bir hikaye. Dayanamadım daha fazla.
Bir kaç güne çıkar kokusu
TV 8 sevgin gibidir bu da. Geçici bir heves
@Forumdash

Reactions: alperuz
Yok ya negatiflikten kendini rezil konuma düşürenleri gördükten sonra bu kadarı fazla diye düşünüp bu rolü oynamaktan vazgeçtim.
Bu sezonun başından beri izliyordum.
eğer doğruysa görsel 1, değilse görsel 2'yi modum olarak düşün
ama sana pek güvenemiyorum maalesef

Reactions: alperuz and Aserat
ya ne bileyim, ortalık karışmış ve şuan kafam allak bullak, hafif bir unutkanlık olmasi normal hem daha son bölümde Yılmaz soyismini duydum. İlk sezonu izlememiştimki hakim olayim

Reactions: serhatt
ya ne bileyim, ortalık karışmış ve şuan kafam allak bullak, hafif bir unutkanlık olmasi normal hem daha son bölümde Yılmaz soyismini duydum. İlk sezonu izlememiştimki hakim olayim
Hahaha haklısın izlemediğini unutmuşum

Reactions: Dosi
Yok ya negatiflikten kendini rezil konuma düşürenleri gördükten sonra bu kadarı fazla diye düşünüp bu rolü oynamaktan vazgeçtim.
Bu sezonun başından beri izliyordum.

Herkes er ya da geç bir gün Yasak Elma izleyecektir.

Şaka maka, eğer cidden doğruysa milat niteliğinde bir gün @Aserat

Doğru doğru.
İlk 2 sezonda izlemiyordum ama bu sezon yorumlardan sonra ilgimi çekti izledim.
H**it'in sürüneceği günleri merakla bekliyorum.
Senden beklerim sinsi sinsi Kuzey Yıldızını da izlediğini itiraf etmiştin