Aman boşver biri gider biri gelir. Bizim Hikaye biteceği zaman az korkmadım 2 yıl sonra Akrep çıkıverdi.Yeni bölümlerin yerini tutmaz ki, her hafta heyecanla beklediğim tek diziydi.Çok gaddarsın.
![]()
Aman boşver biri gider biri gelir. Bizim Hikaye biteceği zaman az korkmadım 2 yıl sonra Akrep çıkıverdi.Yeni bölümlerin yerini tutmaz ki, her hafta heyecanla beklediğim tek diziydi.Çok gaddarsın.
![]()
Gerçekten öyle, finalde en çok ses getirecek isimdi kendisi.Şahika olmadıktan sonra nasıl final yaparlarsa yapsınlar hayal kırıklığı benim için.![]()
Aaa orası öyle tabi de, alışkanlık oldu 4 sezondur.Aman boşver biri gider biri gelir. Bizim Hikaye biteceği zaman az korkmadım 2 yıl sonra Akrep çıkıverdi.Şu anda minimum sayıda dizi izlemek istiyorum bu yüzden acıma duygumu bi kenara attım.
![]()
Çok güzel bir 4 sezon demek istedim galiba canım.Bence çok güzel bir sezon geçirdiler. Ekibin emeğine sağlık..
Of o da doğru.Gerçekten öyle, finalde en çok ses getirecek isimdi kendisi.
------
Aaa orası öyle tabi de, alışkanlık oldu 4 sezondur.Benim de dizi sayımı azaltmam lazım.
![]()
Bu son sezon komedi harmanlanmıştı o yüzden bu sezonu kastettim.Çok güzel bir 4 sezon demek istedim galiba canım.![]()
Hiç ama hiç kimse bu kadar uzun süreceğini tahmin bile edemezdi, hatta herkes tutmaz gözüyle bakıyordu ilk zamanlar.Of o da doğru.Gerçi ben 50 küsurlarda final gözüyle bakıyordum üstüne bir 60 küsur bölüm daha eklendi.
Aman halledersin ya da kendine söz geçiremezsen salla gitsin. İnternetten halledersin en kötü.![]()
Diğer sezonlarda da entrika tavandı ama onların tadı da bir başka.Bu son sezon komedi harmanlanmıştı o yüzden bu sezonu kastettim.![]()
Hiç ama hiç kimse bu kadar uzun süreceğini tahmin bile edemezdi, hatta herkes tutmaz gözüyle bakıyordu ilk zamanlar.
------
Diğer sezonlarda da entrika tavandı ama onların tadı da bir başka.İzliyor muydun diziyi bilmiyordum. 😱
Mesela şu mesaj.Tutmayacak bence en fazla 10 bölüm![]()
2. sezon itibariyle iyice açıldı dizi.Mesela şu mesaj.Ama sezon ortasında, iddiasız ve zirve bir günde başlaması, o sezonki Medyapım dizilerinin de çok iyi gitmesi (kastım Kadın ve Bizim Hikaye) ama Yasak Elma'nın aman aman çok izlenmemesi büyük etken. Nasıl olduysa bir uçtu kimse durduramadı.
![]()
Ben 3. sezonda ZeyAl (inş doğrudur2. sezon itibariyle iyice açıldı dizi.Bir de kanalın Pazartesi uğursuzluğu vardı o zamanlar bu yüzden kimse tutacağına inanmıyordu.
![]()
Aksine onlar gitti, Şahika geldi iyice açıldı dizi.Ben 3. sezonda ZeyAl (inş doğrudur) yok diye çökeceğini düşünüyordum.
Ha bak o da doğru, hatta Kalbimdeki Deniz gün değiştirince 2-3 bölümde mi ne final yapmıştı.
![]()
Gerçi doğru o da 2. sezonda gelmişti.Aksine onlar gitti, Şahika geldi iyice açıldı dizi.Ondan önceki hiçbir dizisi de tutmuyordu Pazartesileri.
![]()
Kendileri kaşındı.Gerçi doğru o da 2. sezonda gelmişti.Bundan sonra aynı şanssızlığı yaşasınlar da görsünler.
![]()
Bak aslında doğru bu.Kendileri kaşındı.Bu dizinin kitlesine uygun bir yeni dizi yapmazlarsa işleri zor.
![]()
Muhtemelen o gelir zaten.Bak aslında doğru bu.Yeni dizileri var ya boşanan çifti konu alan. Onu koysunlar buraya ne güzel olur.
![]()
2 değil de 5 bölüm sonra yapacak gibi duruyor.Beklenen durum.
Keşke Şahika'nın ayrılığından en fazla 2 bölüm sonra final yapmış olsa.
Dizinin entrika kısmı %70 azalmış olacak
Yanlış yere yazdın herhalde.
Tutsun da zaten, o diziden çok ümitliyim.Muhtemelen o gelir zaten.Ve tutar gibi de.
------
2 değil de 5 bölüm sonra yapacak gibi duruyor.Son bölümleri izlemeye davet ediyorum seni de. .ss
Yok doğru yere yazdım Yasak Elma için bitsin dedin yaYanlış yere yazdın herhalde.
Tutsun da zaten, o diziden çok ümitliyim.![]()
Maalesef. Hâlâ ilgimi çekmiyorMuhtemelen o gelir zaten.Ve tutar gibi de.
------
2 değil de 5 bölüm sonra yapacak gibi duruyor.Son bölümleri izlemeye davet ediyorum seni de. .ss